12-02-2022 Розваги 112

Новий кадр зі зйомок фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди» натякнув на лиходія

орна Пантера: Ваканда назавжди 2022

На просторах Twitter з'явився новий кадр зі зйомок фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди». Знімок натякнув, що головним лиходієм буде Немор із підводного царства Атлантида.

Як пише автор поста, на знімку зображено процес зйомок сцени з Немором та іншими атлантами. Герої засвітилися у басейні з водою. Схоже, це справді атлантичні воїни.

Чорна Пантера: Ваканда назавжди

У Мережі вже давно ходять чутки, що головним лиходієм «Чорної Пантери: Ваканда назавжди» виступить саме Немор - у коміксах Marvel він антигерой. У листопаді 2021 року навіть з'явилися подробиці причин, з яких Немор може вибратися з глибин океану, щоб атакувати сушу. Тоді говорилося, що лиходія роздратують події, що сталися у фіналі «Вічних».

Наприкінці «Вічних» показали епічну битву на березі океану. За сюжетом з надр землі почав вибиратися Тіамут. Серсі (Джемма Чан) перетворила Целестіала на мармур, чим запобігла знищенню планети. Цілком ймовірно, що битва вплинула на жителів Атлантиди, які вирішили розібратися з мешканцями суші, поки ті не вторглися в підводне царство.

За чутками, роль Немора виконує Теноч Верта із серіалу «Нарко: Мексика». Кажуть, у «Чорній Пантері: Ваканда назавжди» покажуть масштабну війну Ваканди та Атлантиди.

Можливо, Немор захоче не лише помститися мешканцям суші, а й захопити територію Ваканди та вкрасти технології народу Чорної Пантери.

Нового Т’Чали у фільмі «Чорна Пантера: Ваканда назавжди» не буде – у Marvel Studios вирішили не шукати нового актора, який замінить покійного Чедвіка Боузмана. А це означає, що Чорною Пантерою та правителем Ваканди буде інший персонаж.

Ходять чутки, що Чорною Пантерою стане М'Баку (Вінстон Дюк) або Шурі (Летішія Райт).

Прем'єра фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди» Раяна Куглера намічена на 10 листопада.


Читати також