19-02-2022 Розваги 165

Фібі Дайневор зіграє головну роль у футуристичному трилері від студії Amazon

Фібі Дайневор 2022

Британська актриса втілить образ зухвалої та безстрашної злочинниці, яка виживає у недружньому світі майбутнього.

Зірка «Бріджертонів» Фібі Дайневор знову співпрацюватиме зі стримінговою компанією Amazon Prime Video. Після роботи над серіалом стримера "Зателефонуйте моєму агенту" актриса очолить акторський склад майбутнього фільму сервісу під назвою "Злочинці Скарлет і Браун" (The Outlaws Scarlett & Browne), а також виступить продюсером картини.

Як повідомляє видання Variety, майбутній футуристичний трилер заснований на однойменній книзі Джонатана Страуда, що вийшла минулої весни. Адаптувати сценарій стрічки буде Джо Трекс, відомий за серіалом «Деш і Лілі» та фільмом «Лемоні Снікет: 33 нещастя». Крім Дайневора продюсують гостросюжетний проект Марті Боуен і Вік Годфрі, а Джон Фішер і Джордж Берман заявлені кураторами.

У фільмі «Злочинці Скарлет і Браун» покажуть роз'єднану футуристичну Англію, де на кожному розі чекає небезпека — від випадкових перестрілок до кровожерливих монстрів. Грізна розбійниця Скарлет МакКейн живе в непростих умовах, у щоденній боротьбі із зовнішнім світом. Якось вона знаходить на пустельній дорозі розбиту карету. Єдиним пасажиром, який вижив, виявляється юнак на ім'я Альберт Брауні. Двоє об'єднуються і, переслідувані безжальними ворогами, вирушають у небезпечну подорож по зламаним ландшафтам країни.


Читати також