19-02-2022 Розваги 109

Серіалу за мотивами Fallout знайшли актора на головну роль

Серіал за мотивами Fallout

До зйомок творці «Світу Дикого Заходу» розпочнуть 2022 року.

Волтон Гоггінс виконає головну роль у серіалі з гри Fallout від Amazon Prime Video.

Подробиці про персонажа Волтона Гоггінса поки що тримають у секреті. Проте Deadline пише, що актор може зіграти гуля. У всесвіті Fallout гулями називають людей, що мутували, які зазнали радіоактивного опромінення під час Великої війни.

Гоггінса ми знаємо за ролями у фільмах «Людина-мураха та Оса» та «Мерзенна вісімка», а також у серіалах «Щит» та «Правосуддя». Він часто грає лиходіїв – цілком імовірно, його персонаж виявиться основним антагоністом із сумною передісторією.

Шоураннерами серіалу з Fallout виступлять Женева Робертсон-Дуорет ("Капітан Марвел", "Tomb Raider: Лара Крофт") та Грехем Вагнер ("Силіконова долина", "Офіс"). Першу серію зніме режисер Джонатан Нолан, також він у співавторстві зі своєю дружиною Лізою Джой пише сценарій. Водночас подружжя працює над серіалом «Світ Дикого Заходу».

Дія ігор серії Fallout розгортається в постапокаліптичному світі майбутнього. За сюжетом після ядерної війни між США та Китаєм світ у 2077 році перетворився на пустку. Майже всі мешканці Землі померли – лише одиниці врятувалися у сховищах. Багато людей через радіацію перетворилися на мутантів.

Зйомки серіалу Fallout повинні стартувати в 2022 році.


Читати також