18-02-2022 Розваги 129

Кері Расселл очолила акторський склад серіалу «Дипломат»

Кері Расселл 2022

Зірка «Американців» Кері Расселл обрала новий телевізійний проект. Згідно з даними порталу Variety, актриса домовилася про головну роль у новому серіалі Netflix «Дипломат» (The Diplomat).

Дія багатосерійного драматичного трилера розгорнеться у розпал міжнародної кризи, а в центрі сюжету опиниться дипломат-кар'єристка (Расселл), яка отримала престижну роботу, для якої вона не підходить, що відбивається на її шлюбі та подальшому політичному майбутньому. Щоб гідно вийти з делікатного становища, персонажу доведеться стрибнути вище голови.

На правах творця, виконавчого продюсера та шоураннера телепроекту виступає Дебора Кан, яка працювала над серіалами «Фоссі/Вердон», «Вініл», «Батьківщина» та «Анатомія Грей».

Крім цього, вона відповідає за сценарій біографічної драми з Аль Пачіно «Paterno». У виробництво також залучено продюсера Дженіса Вільямса.

«Дипломат» отримав офіційне замовлення від стрімінгового гіганта наприкінці минулого місяця. Імена інших членів творчої команди та додаткові подробиці, включаючи терміни реалізації, поки що не оголошені.

Нещодавно Расселл можна було бачити в горорі Скотта Купера «Ненаситний», а цього року вона з'явиться на екранах у зірковій антології Apple TV+ «Екстраполяція», де також зайнятий її партнер з «Американців» Меттью Ріс, та в кримінальному трилері Елізабет Бенкс «Кокаїновий ведмідь».


Читати також