18-02-2022 Розваги 144

Кейт Маккінон отримала секретну роль у фільмі «Барбі»

Кейт Маккінон у фільмі Барбі

В акторському складі кіноверсії «Барбі» відбулося ще одне примітне поповнення. За даними видання Deadline, до виконавського ансамблю картини з Марго Роббі та Раяном Гослінгом у головних ролях напередодні приєдналася Кейт Маккінон.

Яка партія відведена зірці «Мисливців за привидами» 2016-го, поки що ретельно ховається, але Роббі зіграє титульну героїню, а Гослінг — її бойфренда Кена. Також у стрічці відзначаться Америка Феррера («Огидна Бетті») та Симу Лю («Шан-Чі та легенда десяти кілець»).

Постановкою картини Warner Bros. займеться триразова номінантка на премію «Оскар» Ґрета Ґервіґ («Маленькі жінки», «Леді-Птаха»), яка також відповідає і за сценарій, написаний разом із чоловіком Ноєм Баумбахом («Шлюбна історія», «Мила Френсіс»).

Про що буде фільм, поки неясно, але, враховуючи значний послужний список кінематографістів, можна не сумніватися, що глядачам готують щось незвичайне, цілком імовірно, з ухилом у сатиру. Виробничим процесом курують продюсерська компанія Роббі LuckyChap Entertainment та іграшковий гігант Mattel.

Знімальний процес «Барбі» стартує вже найближчим часом, а прем’єру, швидше за все, організують не раніше 2023 року.

Маккінон незабаром можна буде побачити в міні-серіалі Peacock «Джо проти Керол», у якому йтиметься про конфлікт між ексцентричним приборкувачем тигрів Джо Екзотиком та зозахисницею Керол Баскін. Усі серії випустять на стрімінг вже 3 березня.


Читати також