17-02-2022 Розваги 324

Фільм «Трансформери: Повстання звірів» стане початком нової трилогії

Фільм Трансформери: Повстання звірів

Paramount Pictures підтвердила, що майбутній фільм «Трансформери: Повстання звірів» - сьомий у серії «Трансформери» - запустить нову трилогію. На офіційній сторінці Paramount+ у Twitter повідомили, що «Трансформери: Повстання звірів» стануть першим із трьох запланованих фільмів франшизи. Вийде картина у 2023 році.

Кіносвіт «Трансформерів» розшириться і проектами поза анонсованою трилогією. У пості від Paramount+ також вказали, що восени 2022 року вийде новий мультсеріал за «Трансформерами» від Nickelodeon. А у 2024 році відбудеться прем'єра CG-мультфільму, який покажуть у кінотеатрах.

Дія фільму «Трансформери: Повстання звірів» розгорнеться у 1994 році, тобто після подій, показаних у «Бамблбі». У центрі сюжету виявляться дві людини з Брукліна та Оптимус Прайм. Герої відіграють важливу роль у стародавньому конфлікті, який пов'язаний із трьома фракціями – Максималами, Предаконами та Терорконами. Головними лиходіями стануть Тероркони, з якими й боротимуться Автоботи. Також у фільмі засвітяться Десептикони – закляті вороги Автоботів.

Режисером «Трансформерів: Повстання звірів» виступає Стівен Кейпл-молодший («Крід 2»). До акторського складу увійшли Ентоні Рамос, Луна Лорен Велес та Домінік Фішбек. Прем'єра фільму «Трансформери: Повстання звірів» намічена на 8 червня 2023 року.


Читати також