17-02-2022 Розваги 115

Netflix випустив трейлер документального фільму Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. Новини кіно 2022

Стрімінговий сервіс Netflix пропонує своїй аудиторії ще один захоплюючий документальний проект. Компанія випустила трейлер майбутнього чотиричастинного фільму Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives, що вийде на платформі 16 березня.

Режисером та виконавчим продюсером картини виступив Кріс Сміт, який створив для стримінгу серіал про фестиваль FYRE «FYRE: Найбільша вечірка, яка не відбулася», а також документальний хіт «Король тигрів: Вбивство, хаос та божевілля». У своїй новій стрічці він знову розповість про гучну історію, що сталася кілька років тому, цього разу у сфері громадського харчування.

Фільм Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives присвячений широко відомій власниці ресторанів сироїдіння Pure Food and Wine та One Lucky Duck у Нью-Йорку Сармі Мелнгайліс, яка закінчила свій шлях у в'язниці, бо довірилася шахраю.

У трейлері колишні співробітники закладів Мелнгайліс розповідають, як жінка швидко прийшла до успіху, пропонуючи відвідувачам висококласні страви веганської кухні. Заклади ресторатора користувалися популярністю як у місцевих, так і у туристів, а також мали зіркових шанувальників, наприклад, акторів Оуена Вілсона та Вуді Гаррельсона.

Проте її успішна імперія почала розвалюватися, коли жінка познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, під впливом якого брала гроші із фонду оплати праці персоналу, а також привласнювала кошти інвесторів та ухилялася від податків.

У 2015 році Сарма та її чоловік втекли, але через деякий час були заарештовані. Обох суд визнав винними у фінансових махінаціях, податковому шахрайстві та крадіжці.


Читати також