17-02-2022 Розваги 124

Слідом за серіалом «Вигаданою Анною» аферистка Анна Сорокіна стане героїнею документального міні-серіалу

Вигадана Анна 2022

Розробка проекту триває вже кілька місяців.

Серіал Netflix «Вигадана Анна» буде не єдиним дослідженням історії талановитої шахрайки Анни Сорокіної, яка протягом кількох років видавала себе за багату спадкоємницю Анну Делві. Як повідомляє видання Deadline, дівчина також стане героїнею документального міні-серіалу.

Сорокіну заарештували за її злочини у 2019 році, а у 2021-му вона вийшла на волю, проте нині перебуває під вартою в очікуванні рішення у своїй справі про прострочену візу.

Уточнюється, що шоу відобразить саме те, що відбувається в житті шахрайки зараз, не торкаючись її бурхливого світського життя та численних злочинів.

По суті, глядачі почнуть більше дізнаватися про Сорокіну рівно з того місця, до якого підведе їх фінал «Вигаданої Анни». Майбутнє Сорокіної зараз здається дуже невизначеним, оскільки на нього впливають багато факторів.

Новий документальний серіал не дасть відповіді на питання, куди в результаті прийде знаменита шахрайка, але допоможе глядачам зрозуміти, що нею рухає і яку вигоду вона планує отримати зі своєї популярності.

Керувати зйомками документального шоу буде Майкл Дрісколл, який зізнався, що проект розробляється спільно з Анною вже протягом кількох місяців, під час яких вона дала безліч інтерв'ю. За словами режисера, Сорокіна — «складний та захоплюючий персонаж», продовження історії якого обов'язково має дізнатися широка аудиторія.



Читати також