16-02-2022 Розваги 137

Зйомки третього сезону «Теда Лассо» розпочнуться за кілька тижнів

Тед Лассо 3 сезон. Зйомки

Зірка «Теда Лассо» Ганна Воддінгам оголосила про те, що зйомки третього сезону комедійного хіта розпочнуться вже наступного місяця.

Під час недавньої бесіди з Variety вона наголосила, що зустріч знімальної команди призначена на 7 березня. Зараз, за її словами, виробництво перебуває на стадії активного підготовчого періоду, який «займає набагато більше часу, ніж дехто думає».

У серіалі вона грає Ребекку Велтон — власницю футбольного клубу, яка пропонує Теду Лассо посаду головного тренера, сподіваючись, що він розвалить клуб. Всупереч її очікуванням оптимістичний знавець американського футболу починає працювати з властивим йому ентузіазмом.

«Тед Лассо» став одним із найуспішніших релізів стрім-сервісу Apple TV+. Серіал був тепло прийнятий як критиками, так і звичайними глядачами: на сайті-агрегаторі рецензій Rotten Tomatoes рейтинг першого сезону завмер на позначці 92% та 96% позитивних відгуків від журналістів та пересічних користувачів відповідно.

За два роки шоу отримало сім премій «Еммі», одна з яких дісталася Воддінгам. Джейсона Судейкіса за свою роль було нагороджено двома «Золотими глобусами».

Дата релізу третього сезону «Теда Лассо» ще не призначена. Прем'єра очікується або наприкінці цього року, або на початку наступного.


Читати також