16-02-2022 Розваги 107

У 3 сезоні «Відьмака» з'явиться новий лиходій, який полюватиме на Цірі

У 3 сезоні «Відьмака»

У Мережі з'явилася інформація, що команда серіалу «Відьмак» шукає актора на роль нового лиходія, який з'явиться у 3 сезоні. Негідник полюватиме на Ціріллу (Фрея Аллан).

Як повідомляє Redanian Intelligence, у нових серіях засвітиться найманець Ральф Блюнден, якого фанати книг серії «Відьмак» Анджея Сапковського можуть пам'ятати також на прізвисько Професор.

Артисти під час прослуховування на роль Професора відігравали сцену, у якій лиходій обговорює з іншим персонажем пошук деяких людей. Швидше за все, мова про Цірі та Йеннефер з Венгерберга (Аня Чалотра).

Професор дебютував у четвертій книзі фентезі-циклу Сапковського «Година Презріння», за якою і знімуть 3 сезон. За сюжетом Блюнден та його напарники отримують від Ріенса (Кріс Фултон) завдання знайти та схопити Цірі. Професор за сюжетом носить окуляри і використовує у мові химерні слова, сенс яких і сам не розуміє.

У першій грі серії CD Projekt RED є схожий персонаж, але насправді це не Блюнден. Наприкінці 2 сезону «Відьмака» Цірі стала ще більш розшукуваною мешканкою Континенту, ніж раніше. Героїня має неймовірні надздібності, а ще вона повинна зіграти важливу роль у майбутній війні.

Геральт з Рівії (Генрі Кавіл) та Йеннефер захищатимуть дівчину, навчатимуть її бойовим прийомам та магії. Герої більшу частину 3 сезону проведуть у дорозі, щоби надовго не затримуватися на одному місці і не попадатися на очі ворогам.

Netflix запустить зйомки 3 сезону серіалу «Відьмак» у березні чи квітні.


Читати також