16-02-2022 Розваги 87

У першому трейлері фільму «Аббатство Даунтон 2» Даунтон став знімальним майданчиком

Аббатство Даунтон 2

Focus Features виклала перший повноцінний трейлер фільму «Аббатство Даунтон 2». У ролику показали кінозйомки в маєтку Даунтон та європейську подорож сімейства Кроулі.

За сюжетом Вайолет Кроулі (Меггі Сміт) розкриває несподівані подробиці про своє таємниче минуле. Героїня зізнається, що одного разу один знайомий подарував їй віллу на півдні Франції. Кроулі разом з деякими слугами вирушають до своїх нових володінь, де дізнаються багато чого цікавого про життя графині Грентем.

У Даунтон тим часом прибувають режисер (Г'ю Денсі), знаменита актриса (Лора Геддок) та ціла знімальна група, щоб зняти у маєтку фільм. За головну в будинку залишається Мері (Мішель Докер). Героїні належить виявити свої лідерські якості, щоб простежити за порядком під час зйомок.

Одні герої скептично ставляться до ідеї зняти в маєтку фільм, а інші раді тому, що жителі абатства торкнуться сучасного мистецтва.

Сіквел продовжить історію кохання Тома Бренсона (Аллен Ліч) та Люсі Сміт (Таппенс Мідлтон), яка розпочалася у першому фільмі. Герої зіграють весілля. Напевно, у фільмі покажуть і початок сімейного життя молодят. У стрічці ще знялися Г'ю Бонневілль, Елізабет Мак-Говерн, Брендан Койл, Меттью Гуд, Джим Картер, Роберт Джеймс-Колл'єр та Джоанн Фроггатт.

Сценарій написав автор франшизи Джуліан Феллоуз, зняв фільм режисер стрічки «Прощавай, Крістофер Робін» Саймон Кертіс.

Прем'єра фільму «Аббатство Даунтон 2» заплановано на 5 травня.


Читати також