15-02-2022 Розваги 151

Творець Дедпула загадково відреагував на постер «Доктора Стренджа 2» з натяком на Балакучого найманця

Творець Дедпула

Автор коміксів Marvel про Дедпула і Кейбла Роб Лайфелд прокоментував можливу пасхалку до Балакучого найманця на постері фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» Сема Реймі.

Marvel Studios представила захоплюючий трейлер сіквела «Доктора Стренджа», в якому фанати Marvel помітили камео Професора Ікс (Патрік Стюарт) у складі Ілюмінатів.

Ще багато шанувальників звернули увагу, що і на свіжому постері є сюрпризи. Так, на знімку можна розглянути щит Капітана Картера (Гейлі Етвелл) та таємничого персонажа, що нагадує Дедпула (Раян Рейнольдс).

Роб Лайфелд відреагував на знахідку шанувальників кількома загадковими постами. Спочатку письменник опублікував три емоджі, які натякають на те, що Лайфелд щось знає про майбутнє Дедпула. Один шанувальник запропонував автору «охолонути», доки глава Marvel Studios Кевін Файгі його не «заморозив». Лайфелд відповів користувачеві: «Ні, по обох пунктах».

Ще в Twitter письменник опублікував пост із таким таємничим змістом: «Ніякого фотошопу, просто вікна у мультисвіт!» Роб Лайфелд не став розкривати, чи він працює з Marvel Studios над будь-якими проектами. Можливо, новими постами автор просто дражнить фанатів. Однак якщо Кевін Файгі запросив його як консультанта до команди «Доктора Стренджа: У мультивсесвіті божевілля», то камео Дедпула напевно буде.

Прем'єра фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі намічена на 5 травня.


Читати також