15-02-2022 Розваги 80

Зірка «Бетмена» Роберт Паттінсон назвав лиходіїв, з якими хоче зіткнутися у сіквелі

Роберт Паттінсон проти

«Бетмен» Метта Рівза ще не вийшов, а головна зірка фільму Роберт Паттінсон вже впевнений, що сіквел буде. У новому інтерв'ю актор навіть розповів, яких лиходіїв він хоче побачити у продовженні.

У разі успіху «Бетмена» Warner Bros. затвердить нову трилогію про пригоди Темного лицаря. І вже з першого фільму зрозуміло, що потенційний кіновсесвіт буде похмурим.

Ось і Паттінсон вибрав одних із найстрашніших лиходіїв коміксів DC. У розмові з Den of Geek актор сказав, що у сіквелі, на його погляд, варто показати людей зі зловісної організації. «Я хотів би зняти щось на кшталт "Суду Сов". У "Бетмені" є щось від жаху, і я думаю, що це стане чимось досить новим для Бетмена».

Роберт Паттінсон має на увазі комікси серії «Суд Сов» 2012 року, де детально розповідається про секретне суспільство. Суд Сов таємно керував Готемом протягом століть. Є теорія, що у фільмі «Бетмен» натякнуть на Суд Сов або навіть прямо згадають організацію. Можливо, темне минуле сім'ї Брюса Вейна якось пов'язане із цією організацією.

Ще Паттінсон сказав, що, на його погляд, у сіквел можна взяти Календарну людину. Це божевільний убивця, який пов'язує свої злочини із важливими датами – наприклад, святами. Календарна людина засвітилася у мультфільмі «Бетмен: Довгий Гелловін», де він нагадував дисишну версію Ганнібала Лектера. Моторошний маніяк цілком вписався б в атмосферу «Бетмена» Метта Рівза.

А поки Бетмену доведеться змагатися з хитромудрим Загадником (Пол Дано). У «Бетмені» лиходій вбиватиме впливових мешканців Готема і змушуватиме Бетмена та поліцію розгадувати його головоломки.

Прем'єра фільму «Бетмен» запланована на 3 березня.


Читати також