15-02-2022 Розваги 277

Закладки на плакаті другого фільму про Доктора Стренджа

Закладки на постері другого фільму про Доктора Стренджа

Розглядаємо новий плакат фільму про Доктора Стренджа (його ми опублікували внизу статті) та закладки на ньому. Використовуйте телефони, щоб збільшити зображення та розглянути їх усі!

1. Почнемо з очевидного: на постері кілька версій не лише Стренджа, а й Ванди, Вонга, Барона Мордо, Крістіни Палмер та Америки Чавес, які відбиваються в уламках розбитого дзеркала.

2. Захисник Стрендж. Це теж один із очевидних фактів, оскільки Захисника-Стренджа ми вже бачили у трейлері, який вийшов раніше.


3. Щит капітана Картера. Його можна побачити у відображенні уламка в правому нижньому кутку. Він грав важливу роль у "А що як...?" і швидше за все ми побачимо і його, і капітана в мультивсесвіті божевілля. Стрендж і Капітан Картер уже пов'язані подіями цього серіалу, тому все це має сенс.

4. Рінтра. Ліворуч прямо під жахливим оком перебуває голова Мінотавра. Завдяки випускам іграшок та новому трейлеру ми, мабуть, можемо припустити, що це Рінтра. У коміксах Рінтра – міжпросторова чарівна істота з планети Р'Ваал. Він жив і працював з Доктором Стренджем у коміксах, а в трейлері виходить, що він живе у Камар-Таджі.

5. Франкенстрендж. Офіційної назви жахливої — потенційно неживої — версії Доктора Стренджа, яка найвиразніше з'являлася в телевізійному рекламному ролику Суперкубку, поки що немає. Тому ми називаємо його Франкенстрендж. Під лівою стороною Плаща Левітації, що розвівається, можна побачити гострий уламок, на якому зображено обличчя з великим розрізом над оком. Він дуже схожий на ту моторошну версію монстра Стренджа, яка швидко з'являється в кінці трейлера.

6. Альтрон/Роботи Альтрона. Праворуч від центру плаката ми бачимо великий блискучий уламок дзеркала. Усередині нього є роботизоване обличчя, дуже схоже на Альтрона. Що робить цю закладку більш інтригуючою, так це той факт, що в новому трейлері показані роботи в стилі Альтрона, які переносять Стренджа в нове місце, що лякає. Так це кібер-лиходій-вбивця Джеймса Спейдера? Чи це один із нових роботів, схожих на Альтрона, із трейлера? Нам доведеться почекати та подивитися.

7. Дедпул. Це найбільша закладка! Так, поряд із трейлером, який показав, що Патрік Стюарт приєднається до MCU у ролі Чарльза Ксав'єра, схоже, у нас є перше офіційне фото Дедпула. Це досить чітке зображення, і ви можете бачити його ліворуч у центрі вгорі плаката. В уламку ми бачимо відображення Дедпула. Це схоже на промо-кадр, подібний до того, де він прикриває рот пальцем у позі тиші.

8. Хтон. Якщо ви подивитеся на ту частину плаката, яка знаходиться над головою Стівена Стренджа, ви зможете помітити гострий уламок, який виділяється на тлі колірної палітри. У ньому бачимо дивну істоту, обличчя якої, здається, складається з безлічі шарів м'язів. Якщо ми подивимося на комікс Carnage 2017 - авторства Джеррі Конвея, Майка Перкінса, Енді Троя і Джо Сабіно, - там є версія персонажа Хтона, який дуже схожий на те, що ми бачимо на постері. Це відповідало б Мультівсесвіту Божевілля, оскільки Хтон - творець Даркхолда. Ми знаємо, що чарівна книга гратиме велику роль у цьому фільмі і в майбутньому MCU.

9. Новий логотип Photon/Капітан Марвел. Зліва від постера в нижньому кутку є зображення, яке здасться знайомим шанувальникам Капітана Марвел. Це схоже на нову версію Мар-Велла, Капітана Марвела чи логотип MCU Nova Corps. Ми думаємо, що це, ймовірно, буде пов'язане з Монікою чи Марією Рамбо. У коміксах перша була оригінальним Капітаном Марвелом, а тепер у MCU вона має суперсилу. Її мати Марія була партнеркою Керол, яка, як ми думаємо, могла бути в новому трейлері «Мультівсесвіту божевілля». Якщо це так, то схоже, що в одному всесвіті сили Капітана Марвел отримала Марія, а не Керол...

10. Шолом Страйфу. Ліворуч у нижній частині плаката є маска. Це срібна маска із закругленим куполом та шипами з боків. Якщо ви шанувальник сім'ї Саммерс - Скотта, Алекса, Натана, Рейчел, Габріеля та багатьох інших, - то ви, ймовірно, дізнаєтесь про цей аксесуар. У коміксах Страйф є клоном Натана Саммерса. У деяких формах він має маску, яка дуже схожа на ту, яку ми бачимо тут. З огляду на те, що на цьому плакаті є ще один Саммерс, це здається особливим…

11. Циклоп. У верхньому лівому кутку ви можете побачити сріблястий уламок. У ньому те, що виглядає як кричача голова із забралом, забрало, яке дуже схоже на Циклопа. Ми знаємо, що Чарльз повернувся, так що насправді це не так і дико, особливо якщо Чарльз із всесвіту, який вже був зруйнований або мав жертви в результаті мультивселенських махінацій. Можливо, це той Чарльз, який убив усіх своїх друзів Ікс у «Логані»? У будь-якому випадку Циклоп тут не виглядає щасливим. Але ж ура! Циклоп у MCU або принаймні на постері MCU!

12. Локі. Звичайно, ймовірніше, що з'явиться Локі, ніж Циклоп, але його поява тут більш розмита, ніж у найсерйознішого хлопчика Людей Ікс, тому він нижчий у нашому списку. Також ця маленька смужка, що знаходиться під щитом капітана Картера, здається, показує іншого Локі. Золотий головний убір дає зрозуміти, що ми бачимо Бога Пустотливості, але він більше схожий на президента Локі, ніж на класичну версію Тома Гіддлстона. Це мало б сенс, оскільки ми, мабуть, маємо справу з варіантами.

13. М.О.Д.О.К (Мобільний Організм Для Організації Катастроф - суперлиходій коміксів Marvel). На плакаті в правому нижньому кутку ви можете побачити міні-М.О.Д.О.К.а. Як нам здається, тут видно його головний убір.

14. Джаггернаут. Якщо ви коли-небудь дивилися «Люди Ікс: Остання битва», то ви, мабуть, не змогли забути культовий образ Вінні Джонса в образі Джаггернаута та його знамениту фразу «Я Джаггернаут, с*ка!» Ми думаємо, що ви можете бачити його тут, якщо збільшите нижню праву частину плаката. Видно його червоний шолом і обличчя. Ця пасхалка спирається на недавнє повідомлення про те, що Чарльз Ксав'єр може повернутися до Мультівсесвіту божевілля.

15. Могутній Тор. Це напевно найрозмитіша з наших закладок, і тому вона в кінці нашого списку. Під щитом капітана Картера, де багато пасхалок, бачимо сріблясту маску. Вона дуже схожа на напівмаску, яку носить Джейн Фостер, коли стає Могутнім Тором. Ми знаємо, що Джейн буде в «Торі: Любов і грім» і утримуватиме Мьольнір. Хоча все це так хитко, що ми не робимо жодних конкретних заяв.

То хто ж з'явиться в Мультівсесвіті Божевілля? Чи означає поява персонажів, раніше ліцензованих Fox, що ми побачимо їх у фільмі? Чи цей постер просто розважається з Мультівсесвітом?

Нам залишається тільки чекати на вихід фільму в кінотеатрах, щоб дізнатися про це!

Доктор Стрендж постер


Читати також