14-02-2022 Розваги 165

«Швидка», «Місячний лицар» та маса крутої реклами із Супербоула

Супербоул 2022

Сьогодні вночі у США пройшов Супербоул – головний захід року в американському футболі. Якщо ви раптом стежите за цим видом спорту, то цього разу чемпіоном стала команда «Лос-Анджелес Ремс».

Супербоул — один із найпопулярніших івентів у США не лише у спорті, під час нього відбуваються маса прем'єр та показують найкращу рекламу. Наприклад, вже показали трейлер шоу з «Володаря перснів» і новий трейлер сіквела «Доктора Стренджа».

Ми ж зібрали ще цікавих роликів із перерви.

Швидка

Новий бойовик від Майкла Бея, в якому двоє злочинців грабують банк у Лос-Анджелесі. Все йде не за планом і їм доводиться викрасти машину швидкої допомоги з лікарем та пораненим поліцейським. У головній ролі Джейк Джілленгол.

Місячний лицар

Marvel Entertainment не обмежилася тільки «Доктором Стрендж». 30 березня на Disney+ вийде «Місячний лицар» - шоу про супергероя, якого зіграв Оскар Айзек. Ролик більш детально показує його костюм та вміння, ніж нещодавній трейлер.

Шевроле

Новий електричний пікап Chevy від Chevrolet. Великий, красивий та з акторами «Сопрано» в рекламі.

BMW

Класна реклама нового автомобіля BMW з Арнольдом Шварценеггером у ролі Зевса та Сальмою Хаєк у ролі Гери. Обережно, багато гумору про зарядку від Зевса.

KIA

Реклама нового KIA EV6 з милим робопсом, який женеться за машиною на вулиці.

Lays

Сет Роген та Пол Радд згадують найкращі моменти своєї дружби, які були нерозривно пов'язані з чіпсами Lays. Зрештою, захоплення чіпсами призвело до весілля з привидами.

Nissan

Ще одна реклама електромобіля цього разу від Nissan. Беруть участь Юджин Леві, Брі Ларсон, Данай Гуріра та Дейв Батіста.

І порція іншої реклами: від продукції Pepsi та сервісу кешбеку до майонезу та маркетплейсу. Беруть участь різні зірки: Зендея, Джим Керрі, Меттью Мак-Конагей, Кевін Гарт та улюблений комік Каньє Веста Піт Девідсон.







Наступний Супербоул чекаємо за рік. У ньому теж буде тонна роликів та реклами.


Читати також