14-02-2022 Розваги 191

HBO представив трейлер серіалу «Час перемоги: Розквіт династії Лейкерс»

Час перемоги: Розквіт династії Лейкерс Новини кіно 2022

Кабельний канал HBO презентував повноцінний трейлер серіалу «Час перемоги: Розквіт династії Лейкерс», в якому розповість про ключовий етап історії однойменної баскетбольної команди. Прем'єра десятисерійної драми від виконавчого продюсера Адама Мак-Кея («Не дивіться вгору», «Гра на пониження») відбудеться вже 6 березня.

Дія розгорнеться у 1980-х роках. У шоу розкажуть про найважливіший період життя легендарного спортивного клубу, що отримав назву «Епоха Шоутайм». Глядачам повідають про гравців та людей, які стояли за їх успіхом, а також розкриють різні секрети та драми, що діялися за межами майданчика.

Ключову роль у сюжеті гратиме переломний етап, коли «Лейкерс» боролися за звання чемпіонів Національної баскетбольної ліги.

До численного акторського складу проекту увійшли Джон Сі Райлі, Едріан Броуді, Майк Еппс, Джейсон Сігел, Саллі Філд, Джейсон Кларк, Бретт Каллен, Гедлі Робінсон, Бо Бернем, Роб Морган, Сара Рамос, Квінсі Ісайя, Джозеф Брукс, Едлі Гуіргіс та інші.

В основу сюжету лягла документальна книга Джефа Перлмана. Як автор сценарію та шоураннер заявлений Макс Боренштейн («Терор»), а сам Мак-Кей поставив пілотний епізод.


Читати також