14-02-2022 Розваги 110

Фільм Смерть на Нілі очолив прокат

Фільм Смерть на Нілі

Екранізація детективу "Смерть на Нілі" очолила американський прокат, зібравши у свої прем'єрні вихідні 12,8 мільйона доларів. Цей результат свідчить про те, що вікова аудиторія, на яку розрахований проект, насамперед жіноча, поки що не готова в повному обсязі повернутися до кінотеатрів.

Майже 80 відсотків глядачів цього фільму були старшими за 25 років, половина - старшими за 35 років. За межами Північної Америки картина заробила ще 20,7 мільйона доларів, а сукупні збори з урахуванням допрем'єрних показів сягнули 34 мільйонів. Це дуже скромний старт для проекту, виробничий бюджет якого оцінюється у 90 мільйонів доларів.

Другий рядок рейтингу утримав фільм "Диваки назавжди". який записав на свій рахунок ще 8,1 мільйона доларів. Загалом у нього вже 47 мільйонів доларів. Оскільки бюджет становив скромні 10 мільйонів доларів, то можна з упевненістю сказати, що проект уже окупився і став приносити прибуток.

На третьому місці опинилася комедія під назвою "Перший зустрічний", у якій головні ролі зіграли Оуен Вілсон та Дженніфер Лопез. Вона стартувала із результатом вісім мільйонів доларів.


Читати також