14-02-2022 Розваги 112

Серіал за мотивами Fallout розповість історію трьох головних героїв

Серіал за мотивами Fallout, Новини кіно 2022

Згідно із заявою, дія серіалу не буде пов'язана з сюжетом будь-якої гри серії (принаймні з пригодами протагоністів), розповідаючи нову історію про трьох людей, які виживають у постапокаліптичному світі.

Перший персонаж серіалу - гуль (людина, яка мутувала під впливом радіації), якого багато людей будуть побоюватися, вважаючи «поганим хлопцем», незважаючи на його доброзичливу натуру.

Другий персонаж - бадьора і енергійна дівчина років 20, що має позитивний погляд на світ, але при цьому має якусь «небезпечну сторону», здатну здивувати людей, що захочуть дізнатися її ближче.

Останній персонаж - силовик (enforcer) з поведінкою офіцера поліції, який носить якийсь космічний скафандр (spacesuit), використовуваний ним як броню та захист від радіації (швидше за все тут мається на увазі силова броня, високотехнологічний екзоскелет, що використовується в серії ігор армією США і мілітарними. організаціями на кшталт Братства Сталі та Анклава).

Незважаючи на подібність головних героїв серіалу з деякими ігровими персонажами, впізнати в них когось конкретного проблематично. Проте схожий на описаний вище загін зустрічається у настільній грі «Fallout» 2017 року від Fantasy Flight Games, в якому також був гуль, дівчина («мешканка пустки») та військовий у захисному костюмі («Відлюдник Братства Сталі»).

Нагадаємо, що ця інформація не була підтверджена офіційно, тому варто ставитися насторожено до відомостей навіть від «довіреного та перевіреного джерела».

Серіал Fallout розробляється Amazon Studios та Kilter Films спеціально для Amazon Prime Video. Офіційної дати релізу немає, але вже відбувається етап кастингу. До Amazon зняти екранізацію Fallout намагалася нині закрита Interplay Films.


Читати також