13-02-2022 Розваги 113

Жан-Клод Ван Дам піде з кіно після фільму «What's My Name?»

Жан-Клод Ван Дам

Жан-Клод Ван Дам заявив, що піде з кіно після майбутнього фільму «What's My Name?». У новому бойовику актор зіграє зі своїми ворогами з попередніх картин. Ван Дамм розповів Deadline, що фільм «What's My Name?» натхненний його особистим та професійним життям. На глядачів чекає щось на кшталт псевдореалістичної драми «Ж. К. В. Д.». Актор зіграє вигадану версію себе.

Ван Дам зазначив, що після цієї картини він «покине сцену». Проте Deadline уточнює, що фільмом «What's My Name?» Ван Дам завершить кар'єру зірки бойовиків, тож, можливо, після відпочинку актор повернеться з проектами інших напрямків кіно.

За сюжетом героя Ван Дама збиває машина, після чого він впадає в кому. Прокидається герой з амнезією. У пошуках себе та сенсу життя Ван Дам стикається з супротивниками, з якими бився у своїх фільмах. І низка боїв призводить до одного важливого фінального поєдинку.

Як сказав Жан-Клод Ван Дам, «What's My Name?» дозволить йому переглянути кар'єру – згадати всі свої картини, включаючи «Кривавий спорт», який зробив його знаменитим. За словами актора, це буде покращена версія «Кривавого спорту»: «Я хочу, щоб це був новий "Кривавий спорт", але на вищому рівні. У фільмі після прем'єри одного бойовика я не почуваюся щасливим, бо живу в готелях останні 30 років і насправді так і є. Ми збираємось привнести реальні елементи з мого життя та того, що зі мною відбувалося».

Актор навіть розкрив одну із перших сцен фільму: «Я виходжу надвір після прем'єри, і бум – мене, п'яного, збиває машина. Після пробудження я не можу згадати своє ім'я, і ніхто мене не впізнає».

Історію для «What's My Name?» вигадав сам Жан-Клод Ван Дам. Сценарій на основі ідеї актора написали автор фільму «Зелена книга» Нік Валлелонга та Пол Слоун, який працював над бойовиком «Я є гнів». Зніме картину режисер мультфільму «Леді Баг і Супер-Кіт: Пробудження» (прем'єра 13 квітня) Джеремі Заг.


Читати також