13-02-2022 Розваги 94

Режисер «Назви мене своїм ім'ям» зніме драму про теніс із Зендеєю

Лука Гуаданьїно

Номінант на премію «Оскар» Лука Гуаданьїно («Назви мене своїм ім'ям», «Суспірія» 2018 року) визначився зі своїм наступним проектом. Ним стане спортивна мелодрама «Суперники» (Challengers), головну роль у якій виконає зірка «Людини-павука» та серіалу «Ейфорія» Зендея.

Сюжет розповість про успішну тенісистку Таші, яка пішла з великого спорту і почала тренувати свого чоловіка Арта (Майк Файст із «Вестсайдської історії»). Той під її керівництвом із посереднього гравця перетворився на чемпіона, але зараз переживає не найкращі часи. Щоб відновити кар'єру, він має битися у нішевому турнірі Challenger. Там його суперником стане його колишній товариш та екс-коханець Таші Патрік (Джош О'Коннор із «Корони»).

Повідомляється, що за зйомки в «Суперниках» Зендея отримає 10 млн. доларів.

Автором сценарію виступив драматург, співак та YouTube-блогер Джастін Куріцкіс. Його текст потрапив до торішнього «Чорного листа» найкращих неекранізованих сценаріїв.

Продюсеркою фільму виступатиме Емі Паскаль, а профінансує проект компанія MGM. Старт зйомок заплановано на березень цього року. Зараз Гуаданьїно закінчує роботу над фільмом «Цілком і повністю» про кохання підлітків-канібалів із Тімоті Шаламе (реліз наприкінці 2022 року).

Також у планах режисера: ремейк «Обличчя зі шрамом» з Оскаром Айзеком, байопік про Одрі Гепберн з Руні Марою та ін.


Читати також