13-02-2022 Розваги 116

Доктор Зло з «Остіна Паверса» повернувся через 20 років

Доктор Зло з «Остіна Паверса»

Знаменитий суперлиходій Доктор Зло із серії фільмів «Остін Паверс» повернувся через 20 років і знову вирішив захопити весь світ.

У мережі з'явилося нове відео, в якому зібралася команда лиходіїв з Доктором Зло на чолі. Знаменитий суперлиходій останній раз з'являвся у кіно 20 років тому. Тепер він має намір повернутись, щоб знову спробувати захопити весь світ. Своїми планами він ділиться з помічниками.

У цьому відео знову з'явилися його помічник №2, поплічниця фрау Фарбіссіна і навіть його син Скотт Зло. При цьому в останнього вже є власний син. Доктор Зло хоче назвати його Дитина-Ми (Baby Me) як відсилка до персонажа Міні-Ми (Mini-Me).

Скотт заявляє, що назвав сина Кайл. У ролику Доктор Зло дізнається, що головною проблемою для всього світу є проблема екології та глобального потепління. Номер Два заявляє, що тепер сам Доктор Зло став номером два у списку загроз планети. Лиходій вирішує спочатку врятувати весь світ від екологічних проблем, а вже потім захопити його.

Ролик виявляється рекламою електромобілів компанії General Motors. Відео покажуть у перерві матчу за звання чемпіона з американського футболу Супербоул (Super Bowl). Очікується також безліч інших рекламних роликів із зірками Голлівуду.

Доктор Зло, Номер 2, фрау Фарбіссіна і Скотт з'явилися в рекламному ролику у виконанні тих самих акторів, що і в оригінальній кінотрилогії. Їх зіграли Майк Майєрс (Mike Myers), Роберт Вагнер (Robert Wagner), Мінді Стерлінг (Mindy Sterling) та Сет Грін (Seth Green).

Міні-Ми у ролику не з'явився, оскільки актор Верн Тройєр (Verne Troyer) помер у 2018 році. Всі вони грали ролі лиходіїв у фільмах «Остін Паверс: Міжнародна людина-загадка», «Остін Паверс: Шпигун, який мене звабив» та «Остін Паверс: Золотий орган».

Майк Майєрс також виконував роль самого Остіна Паверса, головного героя франшизи.


Читати також