12-02-2022 Розваги 180

Нові факти про фільм «Місія нездійсненна»

Місія нездійсненна Новини кыно 2022

Випливли цікаві факти про проект.

Напередодні видання Variety поділилося подробицями легендарної франшизи із Томом Крузом у головній ролі. Творці фільмів про агента Ітана Ганта зіштовхнулися з труднощами, а історія героя наближається до кінця.

Сьома частина «Місії» виявилася набагато дорожчою, ніж планувалося. На неї витратили вже 290 млн. доларів, у той час, як на шостий фільм пішло 190 млн. доларів. Збільшення витрат зумовлено складнощами у виробництві стрічки на фоні коронавірусу.

Це і зарплата працівникам, яким доводилося сидіти на карантині, і кошти, які йшли на те, щоб домовитися з владою міст, на вулицях яких мали відбуватися зйомки, і вони, зрештою, переносилися.

Вихід «Місія нездійсненна 7» заплановано на 4 липня 2023 року, а восьма картина має вийти 28 червня 2024 року. Том Круз поспішає з виходом восьмого фільму і бажає випустити його відразу після сьомого, а все тому, що останній завершується кліффгенгером.

Спочатку розглядався варіант одночасних зйомок двох фільмів, але із цим не зрослося. Восьмий фільм ще не починали знімати, але незабаром розпочнеться його виробництво у Південній Африці. Складність полягає в тому, що Круз і режисер Крістофер Маккуоррі не хочуть робити фільм із застосуванням штучних декорацій, замість чого катаються світом заради реальних пейзажів у кадрі, чому теж тепер заважає коронавірус.

Також процес зйомок ускладнюється самим Томом Крузом, який прагне дивувати глядача своїми трюками. Вони вимагають багато часу та додаткових витрат.

Том Круз розглядає сьомий та восьмий фільм як кульмінацію франшизи, про що розповіла інсайдер. Якщо це справді так, то «Місія нездійсненна 8» стане останньою стрічкою про агента Ганта, однак у цьому є свій плюс — творці максимально викладуться, щоби красиво завершити картину.


Читати також