12-02-2022 Розваги 113

З'явився тизер фільмів DC «Чорний Адам», «Флеш», «Аквамен 2» та «Бетмен»

тизер фільмів DC

У Мережі з'явився тизер фільмів DC, які вийдуть 2022 року. В епічному ролику показали сцени з картин «Чорний Адам», «Флеш», «Аквамен 2» та «Бетмен».

Парад DC цього року відкрив серіал «Миротворець». А слідом за ним піде новий сольник Бетмена, якого зіграв Роберт Паттінсон.

У тизері показали пару спільних сцен Бетмена та Жінки-кішки (Зої Кравіц), а також захоплюючі екшен-сцени з бетмобілем.

За сюжетом Бетмен зіткнеться з хитромудрим лиходієм Загадником (Пол Дано), який влаштує всьому Готему смертельно небезпечну гру. Чекаємо на прем'єру «Бетмена» вже 3 березня.

28 липня вийде «Чорний Адам» про антигероя Чорного Адама у виконанні Двейна Джонсона. За сюжетом одного з найсильніших героїв DC звільнять із ув'язнення, щоб він, мабуть, допоміг людству розібратися з якоюсь масштабною проблемою. У фільмі ще будуть Доктор Фейт (Пірс Броснан), Людина-яструб (Елдіс Годж), Атом Руйнівник (Ной Сентінео) та Циклон (Квінтеса Свінделл) із Товариства Справедливості Америки – у ролику вони вперше засвітилися у супергеройських костюмах.

Восени дисішну естафету прийме «Флеш» з Езрою Міллером у ролі супершвидкісного Флеша. Супергерой вирушить у минуле, щоб урятувати життя своєї матері. Герой сильно вплине на мультисвіт і в результаті опиниться в альтернативній реальності. Флеш перетнеться відразу з двома Бетменами (Бен Аффлек і Майкл Кітон), Супердівчиною (Саша Калле) та самим собою з іншого виміру. Реліз відбудеться 3 листопада.

І завершить марафон «Аквамен 2», що вийде 15 грудня. У новому фільмі Аквамену, до ролі якого повернувся Джейсон Момоа, належить розкрити нові таємниці глибин океану. Супергероєві доведеться битися з Чорною Мантою (Яг’я Абдул-Матін II), який напевно загрожуватиме як суші, так і водному царству. Очікується, що Аквамену допоможе його брат Орм (Патрік Вілсон) – у першій частині вони були ворогами.


Читати також