12-02-2022 Розваги 112

Роберт Паттінсон підтвердив, що трилогія «Бетмен» вже обговорюється

Роберт Паттінсон 2022

Зірка майбутнього фільму «Бетмен» Роберт Паттінсон підтвердив, що він уже обговорив із режисером та сценаристом Меттом Рівзом можливий запуск трилогії. Актор заразом поділився ідеєю для сюжету потенційного продовження.

Паттінсон ще в грудні 2021 року сказав, що з радістю повернувся б до ролі Бетмена у двох фільмах про героя DC. А в новому інтерв'ю Fandango актор заявив, що трилогія справді можлива.

Як зізнався актор, обговорення сіквелів уже розпочалося: «Ми розмовляли з Меттом про ідею зняти трилогію, і це було б чудово. Мені дуже сподобався процес зйомок. І це такий класний персонаж для гри. Було б чудово».

Роберт Паттінсон підкреслив, що трилогія вийде лише в тому випадку, якщо перший фільм виявиться успішним: «Я збираюся грати його стільки разів, скільки захочуть глядачі. Але для початку ми маємо випустити перший фільм».

Актор розповів, що у нових фільмах можна було б показати, як Брюс Вейн став затятим тусовщиком. У коміксах DC Брюс часто відвідує модні заходи та вважається зіркою у Готемі. Однак у фільмі «Бетмен» герой вважає за краще залишатися в тіні.

Зої Кравіц, яка грає Жінку-кішку, підтримала ідею Паттінсона: «Брюс такий пустельник у цьому фільмі. Було б справді кумедно подивитися, як Брюс перетворюється на людину, яка усвідомлює, що їй потрібно бути на видноті і перетинатися на яхті з деякими людьми».

Роберт Паттінсон погодився з Кравіц. І як жартома зазначив актор, Альфреду Пенніворту (Енді Серкіс) доведеться нагадувати Брюсу про те, що йому треба боротися зі злочинністю Готема як Бетмену: «Альфред говоритиме Брюсу, що йому потрібно знову стати Бетменом. А Брюс відповідатиме, що він на вечірці чи тижні моди».

Прем'єра фільму «Бетмен» запланована на 3 березня.


Читати також