12-02-2022 Розваги 127

Зірка «Академії Амбрелла» пообіцяла масштабний 3 сезон і натякнула, коли він може вийти

Академія Амбрелла 2022

Еммі Ревер-Лемпман поділилася новими подробицями про майбутній 3 сезон серіалу «Академія Амбрелла» Netflix і натякнула, коли він може вийти. Актриса заявила, що на фанатів чекає грандіозне видовище.

У новому інтерв'ю Collider Еммі Ревер-Лемпман, яка грає Еллісон Гаргрівз/ Номер Три, сказала, що, можливо, 3 сезон вийде влітку 2022 року. Також актриса зазначила, що це буде масштабний сезон, у якого «цілком інша енергія»: «Я сподіваюся, він вийде цього літа, бо дуже хочу подивитися цей сезон. Ми розпочали ADR [переозвучування оригінальних діалогів], і видно, що це масштабний сезон. Має бути багато роботи».

Як також підкреслила Ревер-Лемпман, за три сезони команда проекту на чолі з шоураннером Стівом Блекманом змогла сформувати та зміцнити стиль «Академії Амбрелла», а також глибоко зануритися в історії та характери персонажів.

Ревер-Лемпман зізналася, що вона та інші актори мають різне уявлення про героїв та всесвіт. Еммі Ревер-Лемпман додала, що Блекман під час роботи намагається передати дух коміксів серії «Академія Амбрелла» Джерарда Вея та Габріеля Ба, проте чіткому канонічному сюжету не слідує.

Актриса нагадала, що це вільна адаптація коміксів, тому навіть на великих фанатів чекають сюрпризи: «Зв'язок [між серіалом та коміксом] буде, але шоу "Академія Амбрелла" знаходить свій власний шлях. І це дуже цікаво. У третьому сезоні ми продовжуємо старанно робити свою справу, і, як на мене, з'являється кілька справді крутих сюжетів».

Наприкінці 2 сезону «Академії Амбрелла» сестри та брати Гаргрівзи запобігли апокаліпсісу і повернулися у свій час. Проте їхній батько Реджинальд Гаргрівз (Колм Фіор) після знайомства з героями в минулому вирішив заснувати не Академію Амбрелла, а Академію Сперроу. У 3 сезоні, напевно, покажуть напружене зіткнення двох команд.


Читати також