13-02-2022 Розваги 102

Кейт Бланшетт зіграє монахиню в австралійському фільмі про сироту-аборигена, який потрапив до монастиря

Кейт Бланшетт 2022

Кейт Бланшетт обрала новий проект. За інформацією порталу Variety, зірка «Алеї кошмарів» виконає головну роль в австралійській драмі The New Boy. Поставить картину за власним сценарієм співвітчизник актриси Ворвік Торнтон, колись відзначений нагородою «Золота камера» на кінофестивалі у Каннах за артхаусну мелодраму «Самсон і Даліла».

Дія майбутньої стрічки розгорнеться в 1940-х, а сюжет обертатиметься навколо дев'ятирічного хлопчика-сироти з числа аборигенів, який пізно вночі прибуває в глухий монастир, де панує черниця-відступниця (Бланшетт). Несподівана поява дитини порушує усамітнення та тонкий внутрішній баланс жінки.

Крім головної ролі Кейт виступить також продюсером фільму, поряд із Кет Шелпер. Нижче наведено її коментар від імені своєї компанії Dirty Films: «Істинна радість нарешті об'єднатися з Ворвіком — режисером, чиєю теплотою, дотепністю та людяністю ми так довго захоплювалися. З нетерпінням чекаю моменту, коли опинюся на одній землі з ним та чудовою Кет Шелпер, щоб розповісти цю дивовижну історію».

Виробничий процес The New Boy планують запустити у жовтні цього року. Зніматимуть на натурі в Південній Австралії аж до кінця 2022-го.


Читати також