13-02-2022 Розваги 126

Серіал про Фредді Крюгера дебютує у стрімінгу

Серіал про Фредді Крюгера 2022

Знаменита франшиза "Кошмар на вулиці В'язів" перебирається на цифровий майданчик Screambox. Потоковий сервіс, який орієнтований на проекти жанру "горор" , офіційно оголосив, що він придбав права на демонстрацію телевізійного спін-оффа.

Проект під назвою "Кошмари Фредді", що складається з 44 епізодів, виявиться доступним виключно на Screambox, починаючи з 15 лютого, і це буде стрімінговий дебют шоу.

Нагадаємо, що пілотний епізод серіалу, який є продовженням класичного фільму "Кошмар на вулиці В'язів", було знято режисером "Полтергейсту" Тоубом Хупером. У серіалі представлені епізоди, створені багатьма іншими визначними постановниками, які працювали в цьому жанрі, включаючи Міка Гарріса, Вільяма Мелоуна та Тома Маклафліна. Шоу представлено у форматі антології, і в ньому Фредді Крюгер розповідає різні історії жахів, що відбуваються у Спрінгвуді, штат Огайо. Фредді з'являється як центральний лиходій лише у восьми епізодах. Роль культового лиходія зіграв Роберт Інглунд.

"Кошмар на вулиці В'язів" вийшов у прокат у 1984 році. Успіх оригінальної стрічки був значним, тому надалі було створено безліч продовжень і відбулася спроба перезапуску, але не надто вдала.


Читати також