13-02-2022 Розваги 436

Новини кіно за тиждень. 13.2.2022

Новини кіно за тиждень. 13 лютого 2022 року

Вашій увазі пропонуємо найцікавіші новини зі світу кіно за цей тиждень. Коротко та цікаво. Приємного читання.

Доктор Зло з «Остіна Паверса» повернувся через 20 років

Доктор Зло з «Остіна Паверса»

Знаменитий суперлиходій Доктор Зло із серії фільмів «Остін Паверс» повернувся через 20 років і знову вирішив захопити весь світ.

У мережі з'явилося нове відео, в якому зібралася команда лиходіїв з Доктором Зло на чолі. Знаменитий суперлиходій останній раз з'являвся у кіно 20 років тому. Тепер він має намір повернутись, щоб знову спробувати захопити весь світ. Своїми планами він ділиться з помічниками.

У цьому відео знову з'явилися його помічник №2, поплічниця фрау Фарбіссіна і навіть його син Скотт Зло. При цьому в останнього вже є власний син. Доктор Зло хоче назвати його Дитина-Ми (Baby Me) як відсилка до персонажа Міні-Ми (Mini-Me).

Скотт заявляє, що назвав сина Кайл. У ролику Доктор Зло дізнається, що головною проблемою для всього світу є проблема екології та глобального потепління. Номер Два заявляє, що тепер сам Доктор Зло став номером два у списку загроз планети. Лиходій вирішує спочатку врятувати весь світ від екологічних проблем, а вже потім захопити його.

Ролик виявляється рекламою електромобілів компанії General Motors. Відео покажуть у перерві матчу за звання чемпіона з американського футболу Супербоул (Super Bowl). Очікується також безліч інших рекламних роликів із зірками Голлівуду.

Доктор Зло, Номер 2, фрау Фарбіссіна і Скотт з'явилися в рекламному ролику у виконанні тих самих акторів, що і в оригінальній кінотрилогії. Їх зіграли Майк Майєрс (Mike Myers), Роберт Вагнер (Robert Wagner), Мінді Стерлінг (Mindy Sterling) та Сет Грін (Seth Green).

Міні-Ми у ролику не з'явився, оскільки актор Верн Тройєр (Verne Troyer) помер у 2018 році. Всі вони грали ролі лиходіїв у фільмах «Остін Паверс: Міжнародна людина-загадка», «Остін Паверс: Шпигун, який мене звабив» та «Остін Паверс: Золотий орган».

Майк Майєрс також виконував роль самого Остіна Паверса, головного героя франшизи.

Кейт Бланшетт зіграє монахиню в австралійському фільмі про сироту-аборигена, який потрапив до монастиря

Кейт Бланшетт 2022

Кейт Бланшетт обрала новий проект. За інформацією порталу Variety, зірка «Алеї кошмарів» виконає головну роль в австралійській драмі The New Boy. Поставить картину за власним сценарієм співвітчизник актриси Ворвік Торнтон, колись відзначений нагородою «Золота камера» на кінофестивалі у Каннах за артхаусну мелодраму «Самсон і Даліла».

Дія майбутньої стрічки розгорнеться в 1940-х, а сюжет обертатиметься навколо дев'ятирічного хлопчика-сироти з числа аборигенів, який пізно вночі прибуває в глухий монастир, де панує черниця-відступниця (Бланшетт). Несподівана поява дитини порушує усамітнення та тонкий внутрішній баланс жінки.

Крім головної ролі Кейт виступить також продюсером фільму, поряд із Кет Шелпер. Нижче наведено її коментар від імені своєї компанії Dirty Films: «Істинна радість нарешті об'єднатися з Ворвіком — режисером, чиєю теплотою, дотепністю та людяністю ми так довго захоплювалися. З нетерпінням чекаю моменту, коли опинюся на одній землі з ним та чудовою Кет Шелпер, щоб розповісти цю дивовижну історію».

Виробничий процес The New Boy планують запустити у жовтні цього року. Зніматимуть на натурі в Південній Австралії аж до кінця 2022-го.

Нові факти про фільм «Місія нездійсненна»

Місія нездійсненна Новини кыно 2022

Випливли цікаві факти про проект.

Напередодні видання Variety поділилося подробицями легендарної франшизи із Томом Крузом у головній ролі. Творці фільмів про агента Ітана Ганта зіштовхнулися з труднощами, а історія героя наближається до кінця.

Сьома частина «Місії» виявилася набагато дорожчою, ніж планувалося. На неї витратили вже 290 млн. доларів, у той час, як на шостий фільм пішло 190 млн. доларів. Збільшення витрат зумовлено складнощами у виробництві стрічки на фоні коронавірусу.

Це і зарплата працівникам, яким доводилося сидіти на карантині, і кошти, які йшли на те, щоб домовитися з владою міст, на вулицях яких мали відбуватися зйомки, і вони, зрештою, переносилися.

Вихід «Місія нездійсненна 7» заплановано на 4 липня 2023 року, а восьма картина має вийти 28 червня 2024 року. Том Круз поспішає з виходом восьмого фільму і бажає випустити його відразу після сьомого, а все тому, що останній завершується кліффгенгером.

Спочатку розглядався варіант одночасних зйомок двох фільмів, але із цим не зрослося. Восьмий фільм ще не починали знімати, але незабаром розпочнеться його виробництво у Південній Африці. Складність полягає в тому, що Круз і режисер Крістофер Маккуоррі не хочуть робити фільм із застосуванням штучних декорацій, замість чого катаються світом заради реальних пейзажів у кадрі, чому теж тепер заважає коронавірус.

Також процес зйомок ускладнюється самим Томом Крузом, який прагне дивувати глядача своїми трюками. Вони вимагають багато часу та додаткових витрат.

Том Круз розглядає сьомий та восьмий фільм як кульмінацію франшизи, про що розповіла інсайдер. Якщо це справді так, то «Місія нездійсненна 8» стане останньою стрічкою про агента Ганта, однак у цьому є свій плюс — творці максимально викладуться, щоби красиво завершити картину.

У серіалі Володар перснів будуть гобіти - але вони не будуть називатися гобітами

У серіалі Володар перснів

Телесеріал "Володар перснів" під назвою "Кільця влади" перенесе глядачів у Другу епоху Середзем'я. Толкін зазначав, що в цей період часу - до подій "Гоббіта" та основної трилогії "Володар перснів" - гобіти були майже не відомі. По суті вони не зробили нічого примітного, щоб вплинути на світ людей, ельфів та гномів. Деякі шанувальники "Кільця" стурбовані тим, що у новому телешоу від Amazon з'являться гобіти, що, здавалося б, важко обґрунтувати у творах Толкіна. Однак у новій статті Vanity Fair говориться, що гобіти з'являться у серіалі, але не у тому вигляді, в якому ми їх знаємо.

Шоураннер серіалу Патрік МакКей розповів:

Одна з дуже специфічних речей, про які йдеться в текстах Толкіна, полягає в тому, що гобіти ніколи не робили нічого історичного чи примітного до Третьої доби. Але справді, хіба це схоже на Середзем'я, якщо в ньому немає гобітів чи чогось схожого на гобітів?

Замість Беггінсів та Боффінів у серіалі з'являться гарфути (Шерстопали) – одна з трьох порід гобітів. Гарфути - предки Фродо та Більбо, і вони не жили у Ширі. У звіті докладно описується, як МакКей і співшоураннер Джей Ді Пейн створили "пасторальне суспільство Шерстопалів, яке процвітає за рахунок скритності та ухилення від виявлення, щоб вони могли розігрувати свого роду історію "Розенкранц і Гільденстерн мертві" на задвірках великих пригод.

В одній з історій два гарфути, яких грають Меган Річардс і Маркелла Кавена, зустрічають таємничу людину, що загубилася. Є також інформація про те, що сер Ленні Генрі зіграє старійшину Шерстопалів.

"Володар перснів: Кільця влади" вийде 2 вересня 2022 року на Amazon Prime.

Зірка «Академії Амбрелла» пообіцяла масштабний 3 сезон і натякнула, коли він може вийти

Академія Амбрелла 2022

Еммі Ревер-Лемпман поділилася новими подробицями про майбутній 3 сезон серіалу «Академія Амбрелла» Netflix і натякнула, коли він може вийти. Актриса заявила, що на фанатів чекає грандіозне видовище.

У новому інтерв'ю Collider Еммі Ревер-Лемпман, яка грає Еллісон Гаргрівз/ Номер Три, сказала, що, можливо, 3 сезон вийде влітку 2022 року. Також актриса зазначила, що це буде масштабний сезон, у якого «цілком інша енергія»: «Я сподіваюся, він вийде цього літа, бо дуже хочу подивитися цей сезон. Ми розпочали ADR [переозвучування оригінальних діалогів], і видно, що це масштабний сезон. Має бути багато роботи».

Як також підкреслила Ревер-Лемпман, за три сезони команда проекту на чолі з шоураннером Стівом Блекманом змогла сформувати та зміцнити стиль «Академії Амбрелла», а також глибоко зануритися в історії та характери персонажів.

Ревер-Лемпман зізналася, що вона та інші актори мають різне уявлення про героїв та всесвіт. Еммі Ревер-Лемпман додала, що Блекман під час роботи намагається передати дух коміксів серії «Академія Амбрелла» Джерарда Вея та Габріеля Ба, проте чіткому канонічному сюжету не слідує.

Актриса нагадала, що це вільна адаптація коміксів, тому навіть на великих фанатів чекають сюрпризи: «Зв'язок [між серіалом та коміксом] буде, але шоу "Академія Амбрелла" знаходить свій власний шлях. І це дуже цікаво. У третьому сезоні ми продовжуємо старанно робити свою справу, і, як на мене, з'являється кілька справді крутих сюжетів».

Наприкінці 2 сезону «Академії Амбрелла» сестри та брати Гаргрівзи запобігли апокаліпсісу і повернулися у свій час. Проте їхній батько Реджинальд Гаргрівз (Колм Фіор) після знайомства з героями в минулому вирішив заснувати не Академію Амбрелла, а Академію Сперроу. У 3 сезоні, напевно, покажуть напружене зіткнення двох команд.

Оуен Вілсон повернеться до ролі Мобіуса

Оуен Вілсон 2022

Оуен Вілсон підтвердив, що він повернеться до ролі Мобіуса М.

За словами актора, вже незабаром стартують зйомки. Мобіус постав агентом Управління тимчасовими змінами (УТЗ), який разом з аномалією Локі (Том Гіддлстон) намагався зловити Сільві (Софі Ді Мартіно) – одну з альтернативних версій бога бешкетності.

Наприкінці 1 сезону Мобіус дізнався, що він сам є аномалією. Шокуюче відкриття сильно вплинуло на думку героя про УТЗ та мультивсесвіт.

В інтерв'ю Wired Оуен Вілсон сказав, що Мобіус з'явиться і у 2 сезоні, тому глядачі побачать, як події 1-го сезону змінять життя героя. І актор додав, що ось-ось розпочнеться виробництво: «Так. Він повертається до "Локі", і я думаю, що ми незабаром почнемо знімати. Я чудово провів час, працюючи над "Локі". Мені дуже сподобався Том Гіддлстон та решта учасників шоу».

У липні 2021 року режисер Кейт Геррон розповіла, що у початковій версії сценарію 1 сезону «Локі» було більше подробиць про минуле життя та сім'ю Мобіуса. За її словами, команда проекту вирішила не поспішати надто швидко розкривати його передісторію. А це означає, що у 2 сезоні глядачам можуть розповісти про минуле Мобіуса.

У першому сезоні Мобіус дав зрозуміти, що йому дуже подобаються гідроцикли. Фанати Marvel припустили, що його пристрасть натякає на минуле життя героя. Цілком імовірно, у нових серіях Мобіус здійснить свою мрію та поганяє на гідроциклі!

У нових серіях «Локі» повернеться і Равонна Рейслейєр у виконанні Гугу Мбата-Роу. У коміксах Marvel героїня тісно пов'язана з Кангом Завойовником – злішою версією «Того, хто залишається» (Джонатан Мейджерс). Можливо, Равонна перетнеться з Кангом у 2 сезоні «Локі» або інших проектах Marvel.

Джим Керрі з'явився в образі Кабельника в рекламному тизері

Джим Керрі в образі Кабельника

Телекомунікаційна компанія Verizon опублікувала відразу два рекламні тизери, що рекламують інтернет-послуги бездротової мережі 5G. Головною зіркою роликів став Джим Керрі, який знову приміряв на себе образ Кабельника з однойменного фільму 1996 року.



Повний рекламний ролик покажуть у ніч із 13 на 14 лютого, під час Суперкубку США.

Це не перше відео з голлівудськими акторами. Раніше BMW опублікувало рекламу з Арнольдом Шварцнеггером у вигляді Зевса. Ролик також був присвячений Суперкубку.

Рідлі Скотт займеться серіалом Той, що біжить по лезу для Amazon

Рідлі Скотт 2022

Amazon Studios розробляє телевізійну версію культової науково-фантастичної франшизи, створеної Рідлі Скоттом "Той, що біжить по лезу". Знаменитий режисер візьме участь у роботі над проектом як виконавчий продюсер.

Проект називається "Той, що біжить по лезу 2099" і задуманий як продовження оригінального фільму 1982 року і його сіквела 2017 року "Той, що біжить по лезу 2049", режисером якого був Дені Вільнев.

Нагадаємо, що в "Тому, хто біжить по лезу", дія якого розгортається в охопленому занепадом Лос-Анджелесі, в центрі сюжету знаходиться поліцейський на ім'я Рік Декард (Гаррісон Форд). Декарду доручено полювати на андроїдів, які зовні не відрізняються від людей, яких називають реплікантами.

Подібні "Той, що біжить по лезу" нео-нуарні картини досить складні в адаптації для серіального формату. Так, Netflix намагався зацікавити своїх передплатників серіалом у жанрі кіберпанк "Видозмінений вуглець", який проіснував два сезони.

У Amazon в роботі є наймасштабніший в історії телебачення проект - фентезійний серіал "Володар перснів: Кільця Влади", прем'єра якого відбудеться на Prime Video у вересні 2022 року.

Головною героїнею серіалу «Володар перснів: Кільця влади» стане молода Галадріель

Володар перснів: Кільця влади

Напередодні в мережі з'явилися нові подробиці серіалу «Володар перснів: Кільця влади». Як повідомляє видання Vanity Fair, дія шоу розгорнеться після того, як Моргот зазнав поразки у війні, що майже знищила весь світ, і задовго до подорожі Фродо та Сема.

Оскільки події «Володаря перснів» відбуватимуться у минулому, фанати зможуть побачити деякі легендарні локації у первозданному вигляді. Наприклад, у всій красі стане королівство гномів Казад-дум, яке пізніше перетвориться на братську могилу, а також глядачам покажуть адаптацію історії моряка Ісілдура (Макс Болдрі), який відрізав Саурону палець під час останнього протистояння Середзем'я з пітьмою.

Головною ж героїнею серіалу, за інформацією Vanity Fair, стане очільниця ельфів Галадріель (Морвет Кларк), яка візьме на себе місію вислідити і знищити поплічників Моргота.

Режисер Хуан Антоніо Байона зізнався, що, продумуючи тональність шоу, спирався на досвід Іспанії, яка 40 років страждала від диктатури, і цим подіям відповідатиме повернення тирана Саурона.

За його словами, саме Галадріель зможе розвіяти тіні минулого: «Є ідея, яка здається дуже вірною Толкіну, а саме інтуїція. Галадріель має інтуїцію, вона розуміє, що ще далеко не все налагодилося і щось ховається в темряві».

Нагадаємо, прем'єра «Володаря перснів: Кільця влади» відбудеться на Amazon Prime Video 2 вересня.

Apple TV+ випустить серіал про Крістіана Діора та Коко Шанель

серіал про Крістіана Діора та Коко Шанель

Apple TV+ продовжує розширювати лінійку оригінальних шоу. Як повідомляє видання Collider, стрім-сервіс замовив розробку драматичного серіалу The New Look, який розповість про кар'єру всесвітньо відомих модельєрів Крістіана Діора та Коко Шанель.

Дія шоу розгорнеться у Парижі часів Другої світової війни, а головні ролі у ньому зіграють Бен Мендельсон («Темні часи», «Аутсайдер») та Жульєт Бінош («Англійський пацієнт», «Шоколад»).

Згідно з наявними даними, The New Look натхненний реальними подіями, пов'язаними зі сходженням Діора до популярності, оскільки саме його новаторські проекти зрештою позбавили Шанель статусу найпрестижнішого французького модного будинку.

Також наголошується, що у шоу фігуруватимуть й інші гучні імена світу моди того часу, серед яких П'єр Бальмен, Крістобаль Баленсіага, Юбер де Жіванші та багато інших.

Автором сценарію та виконавчим продюсером The New Look виступить Тодд А. Кесслер («Сопрано», «Сутичка»). Проект возз'єднає шоураннера з Мендельсоном, оскільки раніше вони спільно працювали над серіалом «Родовід», який приніс актору премію «Еммі».

Очікується, що зйомки шоу розпочнуться у Парижі вже цієї весни. Навіть приблизної дати релізу The New Look поки що не має.

Розкрито дату прем'єри фінального 6 сезону «Краще подзвоніть Солу»

Краще подзвоніть Солу Новини кіно 2022

AMC оголосив дати прем'єр двох частин фінального 6 сезону серіалу «Краще подзвоніть Солу». Також канал анонсував три спін-офи.

Джеймс Морган «Джиммі» Макгілл (Боб Оденкерк) наприкінці 5 сезону нарешті взяв ім'я Сол Гудман. Тепер герой має вирішити низку проблем і пережити кілька напружених подій. Прощання з героєм буде довгим.

В останньому сезоні спін-офу «Пуститися берега» буде 13 серій – у попередніх було по 10. Як пише Collider, перша частина 6 сезону «Краще подзвоніть Солу» із семи епізодів стартує 18 квітня. Потім шоу повернеться з шістьма серіями 11 липня.

Шоураннер Пітер Гулд обіцяє незабутнє видовище: «На мій погляд, це наш найамбітніший, дивовижний і несамовитий сезон. Навіть у неймовірно складних обставинах вся команда "Сола" – сценаристи, актори, продюсери, режисери та знімальна група – перевершила самих себе».

Всесвіт «Пуститися берега» розширять трьома короткими серіалами, які вийдуть навесні.

6-серійний мультсеріал Slippin Jimmy від аніматорів «Ріка і Морті» розповість про пригоди юного Джиммі, якому доведеться зіткнутися зі своїми першими проблемами юридичного характеру. Дія розгорнеться у 1970-х.

Міні-серіал «Cooper's Bar», в якому теж буде шість епізодів, розповість про актора Купера (Луїс Мустілльо) та відвідувачів його бару в Лос-Анджелесі.

І ще AMC порадує фанатів новими епізодами Better Call Saul Employee Training – вони розкажуть, як створювати рекламні ролики в стилі Сола Гудмана.

Кортні Кокс знаходить свою музу в будинку з привидами в трейлері серіалу «Сяюча долина»

Сяюча долина. Новини кіно

Напередодні виходу на екрани комедійного горор-серіалу «Сяюча долина» канал Starz поділився трейлером шоу. Прем'єра відбудеться у ефірі телемережі 6 березня.

У ролику, опублікованому на YouTube-каналі Starz, показана письменниця Пет Фелпс, яка переїжджає до містечка Шайнінг-Вейл (Сяюча долина) разом із чоловіком та двома дітьми. Вона намагається знайти джерело натхнення, щоби написати роман.

Як не дивно, їй це вдається, але дуже нетривіальним способом. Вона починає помічати привид колишньої власниці будинку, домогосподарки з 50-х на ім'я Розмарі, якого більше ніхто не бачить, а також підозрює, що у будівлі відбувалися численні вбивства. Пет Розмарі, що прагне захопити тіло, стає для героїні одночасно і музою, і прокляттям.

«У кожного є внутрішні демони, але у Пет Фелпс вони можуть виявитися справжніми», - йдеться в синопсисі серіалу.

Пет і Розмарі в «Сяючій долині» зіграли Кортні Кокс та Міра Сорвіно, також у проекті задіяні Грег Кінніер, Гас Бірні, Меррін Данжі, Ділан Гейдж та інші актори.

Комедійний горор створений співавтором шоу «Методом спроб та помилок» Джеффом Астрофом та творцем драмеді «Розлучення» Шерон Хорган.

Наомі Воттс та німецький дог зіграють головні ролі в екранізації книги Зігрід Нуньєс «Друг»

Наомі Воттс 2022

Зірка «Розмальованої вуалі», «Малхолланд Драйва» та інших картин Наомі Воттс не відчуває браку творчих пропозицій, і чергову вона прийняла буквально днями.

Як повідомляє видання Deadline, актриса зіграє головну роль у фільмі «Друг», заснованому на однойменній популярній книзі американської авторки Сігрід Нуньєс.

Роман, опублікований у 2018 році, отримав Національну книжкову премію США в номінації «Мистецька література». У центрі розповіді опиняється письменниця, яка забирає собі німецького дога, що раніше належав її померлому другу та наставнику. Драматична історія побудована на любові, дружбі, горі та зціленні, а одним з головних її меседжів виступає істина про те, що, допомагаючи іншим, кожна людина може допомогти і собі.

Компанію Воттс у фільмі складе німецький дог на прізвисько Бінг, а за дистрибуцію стрічки відповідатиме нова студія The Veterans, що належить продюсеру Венсану Маравалю («Червона черепаха», «Хай буде, що буде»).

Режисерами проекту виступлять Скотт Мак-Гіхі та Девід Сігел, які раніше спільно працювали над драмою «Розлучення у великому місті». Вони ж напишуть сценарій.

Едріан Броуді зіграє у пригодницькому фільму Ghosted

Едріан Броуді зіграє у пригодницькому фільму Ghosted

Едріан Броуді додав до списку своїх планів ще один чудовий проект. За даними порталу Deadline, лауреат премії «Оскар» приєднався до Кріса Еванса та Ані де Армас в акторському складі висококонцептуальної картини від Apple Studios та Skydance - Ghosted.

Деталі сюжету стрічки поки що приховують, відома лише жанрова спрямованість: на глядачів чекає романтичний пригодницький екшен, наповнений духом класики жанру Роберта Земекіса «Роман з каменем».

Медіагігант придбав права на матеріал ще влітку минулого року, і спочатку разом з Евансом мала зніматися Скарлетт Йоганссон, проте через нестиковки графіків партнерку зірки по стрічках Marvel довелося замінити на його колегу по детективу Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Оригінальний сценарій Ghosted написали автори двох частин «Дедпула» та «Примарної шістки» Ретт Різ і Пол Вернік, а режисурою займеться постановник «Рокетмена» Декстер Флетчер.

Зйомки точно розпочнуть цього року.

Щодо Броуді, то для нього майбутній фільм став ще одним гучним кар'єрним проектом. Минулого року артист відзначився у готичному серіалі «Чепелуейт», третьому сезоні «Спадщини» та «Французькому віснику» Веса Андерсона, а 2022-го він з'явиться в новому сезоні «Гострих картузів», байопіку Ендрю Домініка «Блондинка», багатосерійній спортивній драмі «Час перемоги: Зліт династії Лейкерс», трилері Лі Тамахорі «Імператор», режисерському дебюті Чарлі Дея «Дурень» та наступному фільмі Веса Андерсона «Місто астероїдів».

Америка Феррера зіграє з Марго Роббі та Райаном Гослінгом у фільмі «Барбі»

«Барбі». Новини кіно 2022

Постановкою стрічки візьметься режисер «Леді-Птаха» Грета Гервіг.

Майбутній ігровий фільм про Барбі впевнено просувається до стадії знімального процесу. За даними порталу Deadline, до творчої команди картини з Марго Роббі та Райаном Гослінгом у головних ролях напередодні офіційно приєдналася Америка Феррера («Дурнушка»).

Деталі образу Феррери поки не розкриваються, але Роббі та Гослінг зіграють відповідно Барбі та її бойфренда Кена. Постановкою займатиметься триразова номінантка на премію «Оскар» Грета Гервіг («Маленькі жінки», «Леді-Птаха»). Вона розробила сценарій разом зі своїм чоловіком Ноа Баумбаком (Історія про подружжя, Кальмар і кит).

Подробиці сюжету майбутнього фільму традиційно не розголошуються, але, враховуючи послужний список авторів, на глядачів точно чекає нестандартний підхід до матеріалу. До приходу Гервіг передбачалося, що в центрі історії опиниться красуня, вигнана з вигаданої лялькової країни Барбіленд, через що вона має відправитися в наш світ і зіткнутися із суворою реальністю.

Виробничий процес «Барбі» займається студією Warner Bros. та компанія Mattel. Зараз триває активна підготовка до зйомок, які стартують вже найближчим часом.

Ферреру незабаром можна буде побачити у міні-серіалі Apple TV+ "Не спрацювало".

Рассел Кроу приєднається до Аарона Тейлора-Джонсона у фільмі «Крейвен-мисливець»

Крейвен-мисливець

Рассел Кроу увійшов до акторського складу майбутнього фільму «Крейвен-мисливець». Актор приєднався до головної зірки картини Аарона Тейлора-Джонсона, який зіграє Крейвена-мисливця. Sony Pictures поки не розкрила подробиць ролі Кроу.

Як уточнює The Hollywood Reporter, багато головних героїв будуть членами сім'ї Сергія Кравінова. Цілком можливо, Рассел Кроу зіграє когось із родичів Крейвена. Виникла теорія, що Кроу дісталася роль батька Сергія. А ще є інтригуюче припущення, що актор зіграє єдинокровного брата героя Дмитра Смердякова, також відомого як Хамелеон.

Ще влітку 2021 року в Мережі з’явилася чутка, що головним лиходієм «Крейвена-мисливця» виступить майстер перевтілень Хамелеон.

Аарон Тейлор-Джонсон засвітився в кіновсесвіті Marvel у ролі Ртуті. Участь актора в «Крейвені-мисливці» може виявитися не просто незвичайним вибором кастинг-директора, а й натяком, що дія розгорнеться в альтернативній реальності. Теорія про інший вимір здається ще правдоподібнішою через приєднання до команди Рассела Кроу – він зіграв Зевса у фільмі «Тор: Кохання і грім» (прем'єра 7 липня).

Нагадаємо, у фільмі «Людина-павук: Додому шляху нема» показали силует Крейвена – його можна побачити у мультивсесвітньому проломі.

Був натяк, що у реальності Аарона Тейлора-Джонсона є Людина-павук. А це означає, що фанатам варто очікувати кросовер Крейвена з одним із Павуків.

Щоправда, у сольнику Пітера Паркера (Том Голланд) могла бути інша версія Крейвена.

Прем'єра фільму «Крейвен-мисливець» Джея Сі Чендора запланована на 12 січня 2023 року.

Amazon до Супербоула випустила моторошну рекламу Alexa, яка читає думки Скарлетт Йоганссон та Коліна Джоста

здібності голосової помічниці Alexa

Рекламний ролик був випущений для показу під час Super Bowl, і в ньому демонструються реальні та вигадані здібності голосової помічниці Alexa.


Відео починається з того, що третій чоловік Скарлет Йоганссон – Колін Джост – показує функцію Alexa під назвою Hunches, говорячи: "Алекса, сьогодні день гри". У відповідь голосова помічниця включає телевізор на спортивний канал, закриває жалюзі і ставить на охолодження вино. Це реальна можливість Alexa з управління розумним будинком, коли помічниця збирає дані та прогнозує, які дії ви хочете зробити. Йоганссон і Джост одночасно кажуть: «Ніби вона може читати наші думки». Далі у рекламі показуються ситуації, коли Alexa реально починає розуміти думки зіркової пари.

З ранку Йоганссон прокидається поруч із Джостом, і Alexa раптом повідомляє, що замовила рідину з м'ятою для полоскання рота, натякаючи, що чоловік думає про неприємний запах із рота актриси.

Потім голосова помічниця активує блендер, коли Скарлет набридає слухати монолог Коліна. Увечері під час перегляду фільму Йоганнсон переконує Джоста, що зйомки в любовних сценах їй неприємні, але Alexa включає пісню гурту Fleetwood Mac «Маленька брехня».

І ще одна ситуація, коли Alexa підводить пару – це вечеря з гостями, які їдять устриць. Голосова помічниця зізнається, що Колін залишив їх на п'ять годин у машині.

Наприкінці ролика Джост та Йоганссон приходять до висновку, що читання думок – це погана ідея.


Читати також