13-02-2022 Розваги 101

Глава Marvel Studios запевнив, що серіал «Місячний лицар» буде жорстоким

Новини кіно 2022 «Місячний лицар»

Відколи було оголошено, що Marvel Studios розроблятиме серіал «Місячний лицар» для Disney+, виникли питання про те, як нам представлять героя. Зрештою, в історії Марка Спектора є темніший і, можливо, трохи похмурий аспект, який зовсім відрізняється від того, що зазвичай пропонує студія, підтримувана Disney.

Але хоча «Місячний лицар», очевидно, транслюватиметься в сімейному форматі і, ймовірно, не досягне такого рівня насильства, як «Шибайголова» або «Миротворець», Кевін Файгі хоче, щоб ви знали, що жорстокість все одно буде присутня в серіалі з Оскаром Айзеком у головній ролі.

У недавньому інтерв'ю виданню Empire глава Marvel Studios запевнив, що «Місячний лицар» буде «жорстоким».

«Було дуже весело працювати з Disney Plus та бачити, як змінюються межі того, що ми можемо зробити. Бувають моменти (у серіалі), коли Місячний Лицар бореться з іншим персонажем, і це досить жорстка сцена, а перша реакція така: "Ми збираємося відступити, вірно?" Ні. Ми не відмовляємось. Змінюється тон. Це зовсім інша річ. Це Місячний лицар».

У коміксах Марк/Стівен отримує надздатності, коли вступає в контакт з богом Хонсу, для якого він згодом стає свого роду провідником. Айзек сказав, що психічне здоров'я Марка — те, що буде делікатно розглянуте у серіалі. Описуючи міні-серіал як «ризиковане» починання, він додав: «Він неоднозначний герой, і речі, з якими ми маємо справу, дуже різні. Але оскільки це міні-серіал, а не фільм, на нас не тиснуть, щоби переконатися, що прем'єрний вікенд буде масовим. Ми можемо піти на більший ризик, внести експериментальну якість у величезний масштаб».

«Місячний лицар» з'явиться на Disney+ трохи більше, ніж через рік після того, як Marvel випустила свій перший серіал на потоковому сервісі.

Також у серіалі знялися Ітан Гоук, Мей Каламаві та покійний Гаспар Ульєль. Прем'єра «Місячного лицаря» відбудеться 30 березня на Disney+.


Читати також