13-02-2022 Розваги 101

Дженніфер Лопес повертається до ромкомів: з'явилися перші відгуки про фільм «Вийду за тебе»

Дженніфер Лопес 2022

У мережі з'явилися відгуки критиків на ромком з Дженніфер Лопес та Оуеном Вілсоном «Вийду за тебе». Загалом картину Кет Койро прийняли без особливого захвату, але, виходячи зі слів західної преси, стрічка є якісним продуктом для перегляду на День святого Валентина.

Нижче наведено витяги із рецензій західної преси.

Сара Ель-Махмуд, CinemaBlend: «Родзинка “Вийду за тебе” полягає в тому, що ви знайомитеся з персонажами у міру розвитку стосунків Кет та Чарлі. Пара, що одружилася відразу після знайомства на очах у всього світу, викликає сумніви, але завдяки вмілому режисерському підходу Кет Койро це чудово обігрується».

Енджі Ган, The Hollywood Reporter: «Старомодний романтизм, показаний у «Вийду за тебе», у якомусь сенсі повертає у минулі часи. Але фільм не виглядає застарілим, бо у «Вийду за тебе» достовірно демонструють діяльність сучасних знаменитостей, зокрема Лопес».

Карлос Агілар, The Wrap: «Лопес, ділова жінка з яскравою кар'єрою, що охоплює десятиліття, може списати цей проект на своєрідний маркетинговий хід для демонстрації кількох нових потенційних хітів… Краще вже це, ніж нічого, для перегляду в це жалюгідне свято…».

ромком з Дженніфер Лопес та Оуеном Вілсоном

Керолайн Сіде, AV Club: «Тут у пріоритеті перший акт, а кінцівка буксує, і дуже мало чарівної середини, яка таки змушує ромкоми плавати або тонути».

Кейт Ербланд, IndieWire: «Фільм не дивує, але в жанрі романтичних комедій він виглядає як приємний подарунок».

Стрічка вийшла в український прокат 10 лютого.


Читати також