13-02-2022 Розваги 120

Актор Майк Маєрс висловив бажання випустити четверту частину «Остіна Паверса»

Актор Майк Маєрс 2022

В інтерв'ю NBC Bay Area актор Майк Маєрс сказав, що із задоволенням знявся б у четвертій частині культової серії комедійних фільмів про пригоди Остіна Паверса.

«Я б із задоволенням знявся в одному з них. Так, так, так. Подивимося. Я не можу ні підтвердити, ні спростувати наявність чи відсутність такої ініціативи, чи існує вона чи ні», — сказав актор у жартівливій формі.

Останній фільм про людину-загадку «Остін Паверс: Золотий орган» вийшов у 2002 році, відтоді популярна серія комедій пішла в забуття. Проте примітний той факт, що кілька днів тому Майк Маєрс знявся в рекламному ролику Суперкубка, в якому актори з трилогії фільмів «Остін Паверс» прорекламували електромобілі General Motors.

Чи пов'язана поява Майка Маєрса у ролі Доктора Зло та його бажання зняти четверту частину серії комедійних фільмів – невідомо.

пригоди Остіна Паверса

Майкл Джон (Майк) Маєрс — канадський актор, комік, сценарист і продюсер. Своє визнання отримав в складі американського комічного шоу — Saturday Night Live (лауреат прайм-тайм премії «Еммі» 1989 року). Пізніше став відомий завдяки таким провідним ролям, як Остін Паверс та Доктор Зло у серії фільмів про пригоди Остіна Паверса, та завдяки озвученню популярних повнометражних мультфільмів про Шрека.


Читати також