13-02-2022 Розваги 91

«Блондинку» з Аною де Армас можуть показати на Каннському кінофестивалі

Блондинка з Аною де Армас

В інтерв'ю виданню Screen Daily режисер Ендрю Домінік розповів про можливу прем'єру свого наступного фільму «Блондинка» з Аною де Армас на Канському кінофестивалі поза конкурсом. За його словами, програмний директор огляду Тьєррі Фремо залишився від фільму у захваті.

Через те, що зроблено фільм за підтримки Netflix, прийняти його в конкурсну програму Канни не зможуть через специфічні правила французького кінопрокату (кіно має йти в кінотеатрах протягом восьми місяців, перш ніж з'явитися на стримінгу).

Офіційного підтвердження від дирекції Канн і Netflix поки що не було. Домінік також затвердив віковий рейтинг стрічки NC-17 (дітям до 18 років перегляд заборонено), про який ходили чутки раніше: «Це кіно вимогливе. Якщо глядачам це не подобається, це проблеми глядачів. Я не на державну посаду обираюсь» - сказав режисер.

«Блондинка» заснована на однойменному романі письменниці Джойс Керол Оутс. Книга не є біографією Монро (справжнє ім'я Норма Джин Бейкер), а лише інтерпретацією її життя.

Точна дата релізу залишається невідомою.

У проекті також знімалися Едріан Броуді, Джуліанна Ніколсон та Боббі Каннавале.

Фільм було знято ще в 2019 році, після чого Netflix найняв монтажерку «Тенету» Дженніфер Лейм, щоб та «укоротила деякі надмірності у фільмі».

Сам Домінік назвав «Блондинку» «кращим фільмом у світі» та «нокаутуючим шедевром».


Читати також