13-02-2022 Розваги 158

Хто він – головний герой Uncharted Нейтан Дрейк?

головний герой Uncharted

Чим надихалися творці, хто став прообразом головного героя Uncharted і чому фанати виявилися незадоволені вибором Тома Голланда.

Створення персонажа

Спочатку обличчям Дрейка в Uncharted став відомий трюкач Джонні Ноксвіл. Щоправда, починаючи з другої частини, його зовнішність було майже неможливо впізнати. Озвучив героя найпопулярніший ігровий актор Нолан Норт. У фільмі йому навіть дісталося маленьке камео. За головними джерелами натхнення далеко не доведеться ходити. Ними стали: розкрадачка гробниць Лара Крофт та шукач скарбів Індіана Джонс.

Щоправда, головний герой Uncharted Нейтан Дрейк хоч і вийшов таким, що запам'ятовується, але так і не зміг обзавестися яскравими відмінними деталями в образі. У Лари Крофт це були здвоєні пістолети, а в Індіани – капелюх, шкірянка та батіг.

Хоча у фільмі таки спробували виділити кобуру, яку герой пафосно одягає на плечі. А в рамках відеоігор Дрейк здавався дуже харизматичним героєм. Він постійно реагував на те, що відбувається, і багато жартував, навіть перебуваючи на волосинку від смерті, влучно стріляв і завжди йшов до кінця.

Важливою деталлю у біографії Нейтана стало прізвище. В Uncharted Френсіс Дрейк — це знаменитий капітан і пірат, який існував у реальному житті. Саме його нащадком і є головний герой, який також любить небезпечні пригоди.

Хто зіграв Нейтана Дрейка в екранізації Анчартед?

Фанати хотіли побачити в екранізації Uncharted Нейтана Філліона. Саме цей актор здавався ідеальним втіленням Нейтана Дрейка. У 2018 році з ним навіть виходила аматорська короткометражка по грі. Але вік актора вже не дозволяє студії запускати з ним довгограючу франшизу. На роль Нейтана обрали Тома Голланда, що набирає популярності. Проте актор не має зовнішньої схожості з ігровим героєм, що тільки розлютило фанатів. Щоправда, в «Незвідане» Том Голланд втілює образ молодого Нейтана Дрейка, який тільки-но починає свій шлях шукача пригод. У грі ж ми спостерігали за дорослою версією персонажа, і актор має всі шанси змужніти, задовольнивши запити фанатів.


Читати також