14-02-2022 Розваги 109

«Пуститися берега» зробив Браяна Кренстона та Аарона Пола близькими друзями

Пуститися берега. Браян Кренстон та Аарон Пол

«Пуститися берега» є одним із найуспішніших ТВ-шоу в історії. Реліз серіалу відбувся у 2008 році, і він протримався на екранах до 2013 року, демонструючи непрості стосунки двох «варщиків», яких зіграли Браян Кренстон та Аарон Пол.

У серіалі між героями нерідко напружена атмосфера, однак у реальному житті відносини між ними виявилися значно теплішими, про що в недавньому інтерв'ю Esquire розповів Аарон Пол. Актор відверто відповів і не посоромився зізнатися в добрих почуттях, які пережив, коли на проекті познайомився з Браяном. «Я миттєво закохався у цю людину. Його неможливо не полюбити, - заявив Аарон. — Він швидко став одним із моїх найближчих друзів, моїм наставником. Тим, кому я можу довіряти. І коли серіал "Пуститися берега " закінчився, було дуже важко прощатися».

На інтерв'ю Esquire разом із Полом був Кренстон, який вислухавши друга, також висловився. «У шоу у нас стосунки наставника та підопічного. Але Аарон із тих хлопців, які насправді є мозком усієї команди. Він почав усе це. То була його ідея. Він знає про бізнес більше, ніж я», - заявив Брайан.

Браян Кренстон та Аарон Пол

Примітно, що завершення серіалу «Пуститися берега» не стало кінцем дружби Кренстона та Пола. Нещодавно вони стали співзасновниками алкогольного бренду.


Читати також