14.02.2022
Розваги
eye 201

«Володар перснів», «Доктор Стрендж», «Місячний лицар»: головні кінотрейлери Супербоула

трейлери Доктора Стренджа 2, Місячний лицар

У рамках Супербоулу 2022 студія Marvel висвітлила відразу дві свої найближчі новинки, представивши надвидовищний повноцінний трейлер блокбастера «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» та тридцятисекундний ролик міні-серіалу «Місячний лицар».

В амбітному сіквелі від Сема Реймі, що розвиває сюжетну лінію, розпочату в «ВандіВіжен» і продовжену в «Людині-павуку: Додому шляху нема», найбільший маг Землі зіткнеться в буквальному сенсі з кошмаром наяву. «Щоночі я бачу один і той же сон», - йдеться у відео.

Стівен Стрендж (Бенедикт Камбербетч) має відповісти за свої втручання у священний процес мультивсесвіту і зустрітися з декількома альтернативними версіями самого себе: Багряною Відьмою (Елізабет Олсен), давньою коханою Крістіною Палмер (Рейчел Мак-Адамс), колишнім соратником, супергероїнею Америкою Чавес (Сочил Гомес), а також професором Ікс у виконанні сера Патріка Стюарта, і це далеко не все.

Що стосується шоу з Оскаром Айзеком, то у представленому тизері продемонстрували як низку вже показаних до цього фрагментів, так і безліч нових сцен — зокрема, більше епізодів із суворим альтер-его головного героя у бойовому вбранні та лиходієм Артуром Герроу, якого зіграв Ітан Гоук.

Прем'єра «Доктора Стренджа: У мультивсесвіті божевілля» намічена на 5 травня, а реліз шестисерійного містичного екшену про лінчувача з дисоціативним розладом відбудеться на стрім-сервісі Disney+ вже 30 березня.

Під час Супербоулу Amazon показав перший тизер свого серіалу по «Володарю перснів».

Нагадаємо, серіал називатиметься Lord of the Rings: Rings of Power і розповідатиме про часи Нуменору та становлення Саурона як головного антагоніста усього Середзем’я.

465-мільйонний перший сезон має вийти трохи більше ніж через півроку — 2 вересня.


Читати також


up