14-02-2022 Розваги 136

Міа Васіковська зіграє у трилері про культ

Міа Васіковська 2022

Міа Васіковська зіграє головну роль у трилері режисера Джессіки Хаузнер під назвою «Клуб нуль» про культ. Це буде другий англомовний проект Хаузнер, зйомки якого, як очікується, розпочнуться у Великій Британії та Австрії у липні 2022 року.

У «Клубі нуль» Васіковська виконає роль вчительки, яка влаштовується на роботу в елітну школу та встановлює міцний зв'язок із п'ятьма учнями, стосунки, які зрештою беруть небезпечний оборот.

Обговорюючи свій перспективний фільм минулого року, Хаузнер описала його як «посвячений їжі» і «такий, що стосується розладів харчової поведінки».

Це буде шостий повнометражний фільм Хаузнер. Її попередня кінострічка «Малюк Джо» брала участь в основному конкурсі у Каннах у 2019 році та отримала нагороду за найкращу жіночу роль для Емілі Бічем.

Загалом, австрійський режисер, що дебютувала з «Прекрасною Ритою», є завсідником Канн, де були показані всі її попередні фільми, за винятком «Лурду», який брав участь у конкурсі у Венеції у 2009 році.

Що стосується Васіковської, то шанувальники таланту актриси могли оцінити її роботу наприкінці 2021 року у картині «Острів Бергмана».


Читати також