15-02-2022 Розваги 99

У першому тизері 2 сезону серіалу «Бріджертони» леді Віслдаун повернулася з новими інтригами

Бріджертони 2022

Netflix випустив перший повноцінний тизер-трейлер 2 сезону серіалу «Бріджертони», заснованого на книгах серії Джулії Квін. В інтригуючому ролику леді Віслдаун вітає читачів газети та з радістю повідомляє про своє повернення.

Таємнича авторка заявила, що вона відточила свою майстерність у написанні інтригуючих історій та готова порадувати шанувальників новими гарячими плітками. І наприкінці тизера нам нагадали, що під псевдонімом леді Віслдаун насправді пише Пенелопа Фезерінгтон (Нікола Кохлан).

У нових серіях Пенелопа продовжить приховувати від усіх свій великий секрет і при цьому спостерігати, які пристрасті розгоряються у вищому світі. Судячи з тизеру, романтики у 2 сезоні «Бріджертонів» буде багато.

2 сезон «Бріджертонів» заснований на другому романі книжкового циклу Квін «Віконт, який любив мене». У центрі уваги цього разу виявляться любовні пригоди старшого з братів та сестер Бріджертонів – чарівного та винахідливого Ентоні (Джонатан Бейлі).

Хлопець задумав одружитися - і обов'язково з гарненькою і заможною дівчиною. І його пошуки потенційної нареченої сильно не затягнуться. До Лондона з Індії прибудуть Кейт Шеффілд (Сімон Ешлі) та її молодша сестра Едвіна (Чарітра Чандран). Ентоні вирішить загравати з Едвіною. Кейт постарається відгородити свою сестру від Ентоні, оскільки зрозуміє, що цей хлопець хоче зблизитися з Едвіною лише через гроші та статус дівчини. Кейт і Ентоні багато сперечатимуться, але зрештою полюблять один одного, через що почуваються незручно.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Бріджертони» Кріса Ван Дусена та Шонди Раймс намічена на 25 березня.


Читати також