15-02-2022 Розваги 74

Стала відома дата прем'єри аніме за «Володарем перснів»

Володарем перснів

Warner Bros. оголосила дату прем'єри повнометражного аніме за всесвітом «Володаря перснів». Також студія поділилася першим концепт-артом.

Як повідомляє Variety, мультфільм The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim (Володар перснів: Війна Рохіррім) вийде 12 квітня 2024 року. Розробкою проекту займаються студії New Line Cinema та Warner Bros. Animation.

На концепт-арті зображено дві армії, які готові зіткнуться одна з одною у грандіозній битві. В дусі фільмів трилогії «Володар перснів» Пітера Джексона.

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

До продюсерів «Володаря перснів: Війна Рохіррім» увійшла сценаристка фільмів трилогії «Володар перснів» Філіпа Бойєнс. Вона відзначила майстерний підхід до роботи режисера Кендзі Каміями («Привид у латах: Синдром одинака», «Зоряні війни: Видіння») і додала: «Я в захваті від креативних людей, які зібралися втілити в життя цю епічну, несамовиту історію».

Дія «Володаря перснів: Війна Рохіррім» розгорнеться за 250 років до подій, описаних у книгах Джона Р. Р. Толкіна. Аніме перенесе глядачів у Третю епоху Середзем'я. У центрі уваги будуть подвиги Гельма Молоторукого, легендарного короля Рохана.

«Володар перснів: Війна Рохіррім» розкриє нові подробиці історії Гельмового яру. Аніме покаже легендарну битву, яка сильно вплинула на формування Середзем'я. Глядачів обіцяють «занурити в життя та просочені кров'ю часи Молоторукого».

Нагадаємо, 2 вересня стартує ігровий серіал «Володар перснів: Кільця Влади» про Другу епоху Середзем'я. Шоу розповість про створення перснів влади.


Читати також