15-02-2022 Розваги 95

Вийшов трейлер документального фільму про Люсіль Болл і Дезі Арназа

Люсіль Болл і Дезі Арназа

Нещодавно світ побачив ігровий фільм про зіркову пару, головні ролі в якій зіграли НІколь Кідман та Хав'єр Бардем. Знакова для американського телебачення пара - Люсіль Болл і Дезі Арназ - знову в центрі уваги.

Після успіху художнього байопіка про їхнє життя «Бути Рікардо» стрімінговий сервіс Amazon Prime Video випускає ще один фільм, присвячений знаменитим акторам та телебізнесменам, цього разу документальний. На своєму YouTube-каналі сервіс розмістив трейлер документальної стрічки під назвою «Люсі і Дезі» від володарки «Золотого глобуса» Емі Полер.

У ньому показані уривки з численних телепроектів Болл і Арназа, здебільшого з культового ситкому «Я люблю Люсі», архівні кадри, а також коментарі іменитих представників індустрії, серед яких Бетт Мідлер, Керол Бернетт та Норман Лір, які розповідають про вплив, який на них виявила знаменита пара.

У «Люсі і Дезі» показані яскраві та складні стосунки Болл та Арназа, з їх злетами та падіннями, від першої зустрічі та початку роману до розлучення у 1960 році. Удвох вони створили власну телевізійну імперію, заснували компанію Desilu Productions, що випустила безліч популярних шоу, включаючи «Я люблю Люсі», і стали однією з найвпливовіших пар у кіноіндустрії.

Документальний фільм «Люсі та Дезі» вийде на стрімінговій платформі Amazon Prime Video 4 березня.


Читати також