15-02-2022 Розваги 162

Джош О’Коннор та Ізабелла Росселліні знімуться у новому фільмі Аліче Рорвахер

Зірка «Корони» Джош О’Коннор та Ізабелла Росселліні

Картина, що отримала назву «Химера», розповість про тіньовий бік археологічних розкопок на півдні Італії.

Дворазова переможниця Канського кінофестивалю Аліче Рорвахер працює над своїм новим фільмом під назвою La Chimera (Химера). Центральний образ у стрічці втілить володар премії «Еммі» за роль принца Чарльза в серіалі «Корона» Джош О'Коннор. Про це повідомляє видання Variety.

Дія картини розгорнеться у 80-х роках XX століття на півдні Тоскани. О’Коннор виконує роль молодого британського археолога на ім'я Артур, який стає втягнутим у так званий світ «томбаролі» — мережу контрабандистів та розкрадачів етруських гробниць.

За словами продюсера Карло Кресто-Діни, незважаючи на те, що актор найбільш відомий за серіалом «Корона», вони з Рорвахер помітили його у фільмі 2017 року «Земля божа». О'Коннор активно готувався до ролі, багато працюючи над італійською мовою та вимовою.

Також у стрічці задіяні італійська кінозірка Ізабелла Росселліні, яка грає оперну співачку на пенсії, бразильська актриса Керол Дуарте, Альба Рорвахер у ролі торговки артефактами та зірка «Мартіна Ідена» Вінченцо Немолато, який постане у вигляді одного з розкрадачів гробниць.

«Химерою» займаються оператор Елен Лувар, монтажер Неллі Кветє, художник-постановник Еміта Фрігато, художник по костюмах Лоредана Бушемі та продюсер Джорджо Гаспаріні, з якими Рорвахер працювала над фільмом 2018 року «Щасливий Ладзаро».

Події стрічки відбуваються у двох часових лініях, взимку та влітку. Наразі ведуться зйомки зимового періоду, у серпні стартує виробництво літнього блоку. Вихід картини заплановано на 2023 рік.


Читати також