15-02-2022 Розваги 96

Трійця подруг бере під опіку інопланетного монстра у трейлері фільму жахів The Seed

The Seed. Новини кіно 2022

До виходу готується науково-фантастичний горор The Seed, головні ролі в якому виконали Люсі Мартін («Вікінги», «Рів'єра»), Софі Вавасо («Вікінги», «Джейн Остін»), Челсі Едж («Я ненавиджу Сьюзі», «В країні фей») та Ентоні Едрідж («Корона», «Тридцять хвилин по півночі»).

Стрімінговий сервіс Shudder опублікував його дебютний трейлер. Давні подруги Дейдра, Гізер і Шарлотта вирушають у віддалений заміський будинок, щоб зустріти майбутній метеоритний дощ та поділитися своїми емоціями з передплатниками у соціальних мережах. Вночі у їхній басейн падає непізнана істота. Думки дівчат щодо того, як з нею вчинити, розділяються. Одна з них хоче вбити інопланетянина отрутою для щурів, проте не може цього зробити і стає ним одержима. Дівчатам належить дати відсіч паразитуючому прибульцю, щоб його влада не поширилася на все людство.

Як сценарист і режисер над проектом працював Сем Волкер. The Seed – його дебют у роботі над повним метром.

Світова прем'єра горору відбулася у рамках кінофестивалю Fantastic Fest минулого року. Судячи з відгуку глядачів, The Seed — картина не для людей зі слабкими нервами. Фільм пройде прокат у кінотеатрах і стане ексклюзивом Shudder.


Читати також