16-02-2022 Розваги 86

Витік можливий кадр з фільму «Бетмен» із таємним лиходієм

кадр з фільму Бетмен

У Мережу витік можливий кадр із майбутнього фільму «Бетмен», який спойлерить появу таємного лиходія Баррі Кеогана. Ерік Кеоган у листопаді 2021 року написав у Twitter, що його брат Баррі Кеоган зіграв у «Бетмені» Джокера. Він видалив повідомлення, але шанувальники DC встигли поширити інформацію.

Тепер на теренах Twitter з'явився кадр, на якому Кеоган засвітився в образі Джокера. Твіт видалили, але фанати зберегли знімок – зараз його активно обговорюють у Reddit.

Одні шанувальники впевнені, що це справді кадр з «Бетмена». Інші вважають знімок фейковим, оскільки зовнішній вигляд Джокера не збігається з описом лиходія з раннього зливу.

Передбачається, що Джокер має з'явитися у помаранчевій формі лікарні Аркгем у фіналі фільму.

Кеоган справді зіграв Джокера

Майже всі фанати вірять, що Кеоган справді зіграв Джокера. Вже давно ходять чутки про злодійську роль актора, та й видалений пост його брата багато про що говорить. Шанувальники сподіваються, що в «Бетмені» лиходій буде схожим на Ганнібала Лектера – своїми порадами допоможе Бетмену (Роберт Паттінсон) вести розслідування.

На сайті IMDb зазначено, що Баррі Кеоган зіграв поліцейського Стенлі Меркеля. У тизерах та трейлерах героя так і не показали. Може, Джокер прикидається офіцером поліції – до того, як потрапити до Аркгема. Злочинець міг одягнути форму копа, щоб, наприклад, допомогти головному лиходію фільму Загаднику (Пол Дано). Едвард Нігма в юності вивчав криміналістику – можливо, він пов'язаний із поліцією Готема.

Прем'єра фільму «Бетмен» запланована на 3 березня.


Читати також