16-02-2022 Розваги 93

У горорі «Техаська різанина бензопилою»-2022 буде багато крові, божевілля та жорстоких сцен

Техаська різанина бензопилою

Режисер нової частини культової горор-серії «Техаська різанина бензопилою» Девід Блу Гарсіа розповів, наскільки страшними виявляться пригоди маніяка Шкіряне Обличчя (Марк Бернем). За його словами, видовище буде жорстоким, шаленим і дуже кривавим.

Фільми серії «Техаська різанина бензопилою» шокують глядачів жахливими сценами вбивств. Проте для показу картин у кінотеатрах режисерам часто доводилося редагувати надто тривожні жахи і робити їх трохи м'якшими.

У новому інтерв'ю Comic Book у Девіда Блу Гарсіа запитали, чи довелося йому робити фільм менш моторошним. Режисер відповів, що його просили додавати ще більше жахів. Як нагадав Гарсіа, у роботі над проектом він співпрацює з продюсером Федеріко Альваресом («Зловісні мерці», «Не дихай»), який зняв «шокуючі та криваві фільми». Альварес і допоміг Гарсіа зробити нову «Техаську різанину бензопилою» максимально страшною: «У свій перший день на знімальному майданчику я знімав убивство одного другорядного персонажа. Феді зателефонував мені наступного дня і сказав: "Гей, чувак, чудова робота, але я хочу, щоб ти зробив це знову. Хочу, щоб ти пішов трохи далі, додав більше крові. Як тільки ти вирішиш, що крові достатньо, додай ще"».

Девід Блу Гарсіа зізнався, що цьому «кривавому» принципу він дотримувався в роботі над рештою фільму. Режисер намагався зняти «найбожевільніші та найкреативніші вбивства»: «Ми просто хотіли зайти так далеко, щоб від видовища ставало не по собі».

Нова «Техаська різанина бензопилою» частково перезапустить франшизу і продовжить історію найпершої «Різанини», що вийшла 1974 року. За сюжетом молоді люди з Остіна приїдуть у примарне техаське містечко Гарлоу. Шкіряне Обличчя розсердиться через вторгнення чужинців і знову візьметься за бензопилу, щоб убити непроханих гостей. Допоможе хлопцям розправитися з монстром Саллі Гардесті (Олуен Фуере) – та, що вижила в першій «Техаській різанині».

Прем'єра фільму «Техаська різанина бензопилою»-2022 відбудеться на Netflix 18 лютого.


Читати також