16-02-2022 Розваги 108

Грабіжник Джейсон Сігел дискутує з Джессі Племенсом та Лілі Коллінз у трейлері трилера Windfall

Грабіжник Джейсон Сігел

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував трейлер майбутнього гостросюжетного фільму під назвою Windfall. У ньому розповідається про невдале пограбування, що перетворилося на захоплення заручників.

Ролик, опублікований на YouTube-каналі стрімера, починається з того, як людина вламується в будинок багатої сімейної пари, щоб пограбувати його. Але в розпал пограбування подружжя несподівано повертається додому, тому невдасі грабіжнику доводиться імпровізувати.

Він бере подружжя в заручники, вимагаючи у них викуп, але господарі будинку розпочинають свою гру. Протягом трейлера посилюється напружена атмосфера, причому не тільки між грабіжником та його жертвами, а й між чоловіком та дружиною.

Режисером Windfall виступив Чарлі Мак-Дауелл, який працював над гік-серіалом «Кремнієва долина», а головні ролі у трилері зіграли Джейсон Сігел, Джессі Племенс та зірка серіалу «Емілі в Парижі» Лілі Коллінз.

Раніше постановник уже співпрацював із Сігелом та Племенсом над фільмом «Відкриття» 2017 року. Також Сігел і Мак-Дауелл спільно написали оповідання, яке лягло в основу сценарію картини, адаптованого Джастіном Ладером та Ендрю Кевіном Вокером. Гостросюжетна стрічка Windfall буде доступна на Netflix з 18 березня.


Читати також