16-02-2022 Розваги 133

Зендея пообіцяла, що у фіналі 2 сезону «Ейфорії» життя Ру стане кращим

Зендея пообіцяла

Зірка драматичного серіалу «Ейфорія» Зендея поділилася подробицями про фінальний 8 епізод 2 сезону. Судячи зі слів актриси, життя її героїні Ру Беннет стане хоча б трохи кращим.

Кінцівка 1 сезону «Ейфорії» була дуже сумною. Ру запропонувала Джулс Вон (Гантер Шефер) покинути місто, але швидко передумала - у результаті Джулс поїхала сама. Ру впала в глибоку депресію і знову повернулася до наркотиків.

У 2 сезоні Ру продовжила боротися із наркотичною залежністю. При цьому в нових серіях героїня постаралася налагодити стосунки з Джулсом та розібратися з деякими серйозними проблемами.

У новому інтерв'ю The Cut Зендея зізналася, що шоураннер Сем Левінсон спочатку хотів зняти похмуру кінцівку для 2 сезону. Проте автор передумав і вирішив в останній серії подарувати Ру надію на світле майбутнє: «Фінал сезону мав бути зовсім іншим. Однак у середині шляху ми з Семом вирішили, що просто не можемо залишити Ру у такій ситуації. Ми повинні дати цьому шоу чортову надію. У восьмому епізоді Ру відчує спокуту – зрозуміє, що вона не найгірша частина свого життя. Я думаю, Ру заслуговує на це. Будь-хто, хто страждає від таких самих проблем, заслуговує на це».

Фанатам напевно буде приємно побачити, що після низки сумних подій серіал стане трохи позитивнішим. Проте історія Ру на цьому не завершиться. HBO вже продовжив «Ейфорію» на 3 сезон. Завершальні 7 та 8 епізоди 2 сезону серіалу «Ейфорія» вийдуть 21 та 28 лютого.


Читати також