17-02-2022 Розваги 126

Paramount+ розробляє спін-офи «Черепашок-ніндзя» та «Губки Боба»

Продовження Черепашок-ніндзя, Губки Боба

У рамках минулого Дня інвесторів ViacomCBS потоковий сервіс Paramount+ та Nickelodeon поділилися планами на нові проекти щодо всесвіту «Черепашок-ніндзя» та «Губки Боба».

Зокрема, в активній розробці вже знаходяться четверта повнометражна стрічка про Губку Боба і його друзів і три нові спін-офи для стрімінгу, в яких йтиметься про мешканців Бікіні Боттома. Про пригоди яких саме героїв розкажуть відгалуження, поки що не уточнюється, але ці проекти приєднаються до вже випущених мультсеріалів з франшизи — «Табору “Коралл”: Дитинство Губки Боба» та «Шоу Патріка Зірки».

Перший із нових спін-офів обіцяють представити на Paramount+ вже наступного року.

Що стосується «Черепашок-ніндзя», то в активному виробництві зараз знаходяться намічений на серпень 2023-го продюсерський мультфільм Сета Рогена та Евана Голдберга, який режисує Джефф Роу («Мітчели супроти машин»), новий повнометражний блокбастер від творчої команди Майкла Бея, про який практично нічого не відомо, а також ряд багатосерійних відгалужень для Paramount+.

Точна кількість запланованих спін-офів поки не озвучена, але в нових мультсеріалах хочуть зосередити увагу не на знаменитій четвірці з каналізації Нью-Йорка, а на історіях їх численних супротивників, щоправда, поки неясно яких. У числі можливих варіантів — Шреддер, Бібоп, Рокстеді, Кренг, Щурячий король, Бакстер Стокман та багато інших.


Читати також