17.02.2022
Розваги
eye 126

Приквел «Єллоустоуна» під назвою «1883» отримає продовження, також анонсовано новий приквел – «1932»

Приквел «Єллоустоуна»

Як повідомляє видання Variety, приквел серіалу «Єллоустоун» під назвою «1883» отримає продовження. Стрім-сервіс Paramount+ замовив розробку додаткових епізодів шоу, а крім того, планує й надалі досліджувати історію сім'ї Даттон у ще одному приквелі, який називатиметься «1932».

Серіал розповість про нове покоління Даттонів «за часів західної експансії, «сухого закону» та Великої депресії». За сценарій шоу відповідатиме творець «Єллоустоуна» та «1883» Тейлор Шерідан, а новини про розширення вестерн-франшизи з'явилися під час Дня інвестора ViacomCBS минулого вівторка.

Глава компанії Кріс Маккарті позитивно відгукнувся про досягнення сценариста, зазначивши, що на проекти під його керівництвом покладаються великі надії. «Ми знаходимося тільки на початку шляху, і у нас є багато можливостей для зростання, оскільки ми прискорюємо виробництво кількох нових серіалів Тейлора Шерідана за участю видатних талантів, таких як Сільвестр Сталлоне, Біллі Боб Торнтон та Зої Салдана, а також наступного великого розділу в історії франшизи “Єллоустоуна” з “1932”».

Нагадаємо, показ першого сезону «1883» ще не завершено, а фінальний епізод вийде на екрани 20 лютого.

У шоу знімаються Сем Елліот, Тім Макгро, Фейт Гілл, Ізабель Мей, Джеймс Геберт, ЛаМоніка Гарретт та інші. Акторський склад приквела «1932» наразі невідомий.

Читати також


up