17-02-2022 Розваги 358

Перший трейлер мультсеріалу «Осатанілі» по «Хлопакам» показав жорстку супергероїку

Перший трейлер мультсеріалу «Осатанілі»

Amazon Prime Video випустив перший повноцінний трейлер майбутнього мультсеріалу «Осатанілі» - спін-офу серіалу «Хлопаки». Судячи з ролика, шоу покаже жорсткий супергеройський заміс. За духом мультсеріал дуже нагадує «Хлопаків». У шоу багато кривавих та просто шалених видовищ, а також дикого чорного гумору. Загін Хлопаків суворо розправляється з негідниками, а супергерої божеволіють і творять люте свавілля.

У трейлері показали як знайомих із серіалу персонажів, так і абсолютно нових. Епізоди «Осатанілих» триватимуть від 12 до 14 хвилин. Кожна серія присвячена окремій історії. У шоу будуть захоплюючі пригоди Хлопаків та суперів, а також моторошні секрети Vought International.

Також у мультику покажуть незвичайних супергероїв та розкажуть про підготовку дітей-суперів. У кожного епізоду «Осатанілих» свій стиль анімації, включаючи аніме. А як мінімум одна серія намальована в дусі коміксів «Хлопаки» Гарта Енніса та Даріка Робертсона – фанати напевно дізнаються про канонічних Г'юї та Бутчера.

Навряд чи мультсеріал вплине на події оригінального серіалу, але, можливо, він розкриє нові таємниці про супергеройський всесвіт.

У мультсеріалі «Осатанілі» 8 епізодів. Продюсером виступає автор «Хлопаків» Ерік Кріпке, а сценаристом – Сет Роген, який теж працює над оригіналом.

Прем'єра мультсеріалу «Осатанілі» намічена на 4 березня. А 3 сезон «Хлопаків» чекаємо 3 червня.


Читати також