17-02-2022 Розваги 250

Серіал «Дивовижна місіс Мейзел» продовжили на 5 сезон

Серіал «Дивовижна місіс Мейзел» новий сезон

Попрощаємося з Мідж не скоро – нас ще чекає 4 сезон.

Amazon Prime Video напередодні прем'єри 4 сезону "Дивовижної місіс Мейзел" продовжив серіал на 5 сезон. Також сервіс підтвердив, що 5-й сезон стане останнім.

Як пише Collider, у Нью-Йорку вже стартували зйомки фінального 5 сезону «Дивовижної місіс Мейзел». Голова Amazon Studios Дженніфер Солк прокоментувала закриття серіалу. Вона зазначила, що автори Емі Шерман-Палладіно та Деніел Палладіно проробили відмінну роботу і вплинули на світ розважального кіно:

«Емі, Ден і "Дивовижна місіс Мейзел" проклали безпрецедентний шлях, розповівши історії про жінок, кинувши виклик нормам у нашій індустрії та назавжди змінивши розважальний ландшафт єдиною у своєму роді оповіддю. Десятки нагород увічнюють спадщину "Мейзел", персонажів та чудовий, блискучий, унікальний світ, який Емі та Ден втілили у життя».

Як додала Солк, серіал «Дивовижна місіс Мейзел» дуже дорогий для команди Amazon Prime Video. За її словами, успіх шоу ще довго впливатиме на сервіс. І Солк сказала, що з нетерпінням чекає можливості поринути у кульмінацію «цього новаторського та незабутнього серіалу».

Нагадаємо, в 1 сезоні серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» домогосподарка Міріам «Мідж» Мейзел (Рейчел Броснахен) розлучається з чоловіком і вирушає до бару – напитися з горя. Проте депресивні посиденьки обертаються справжнім шоу, коли Мідж виходить на сцену та починає жартувати. Так героїня і почала підкорювати світ стендапу. У 4 сезоні Мідж продовжить розвивати кар'єру стендапера - у цій справі їй допоможе менеджер Сюзі Майєрсон (Алекс Борштейн).

Прем'єра 4 сезону серіалу "Дивовижна місіс Мейзел" намічена на 18 лютого.



Читати також