17-02-2022 Розваги 115

Джеффрі Райт поділився новинами про четвертий сезон «Світу Дикого Заходу»

четвертий сезон Світу Дикого Заход

Хоча він і не в курсі, коли вийде продовження драйми сай-фай, але зйомки нових епізодів вже закінчені.

Стало відомо, що четвертий сезон флагманського серіалу телеканалу HBO "Світ Дикого Заходу" вийде в ефір найближчими місяцями. Про це у розмові з виданням Deadline розповів виконавець однієї з головних ролей Джеффрі Райт.

Третій сезон популярного науково-фантастичного шоу завершився на HBO 3 травня 2020 року, а продовження було відкладено через пандемію коронавірусу. Проте майже дворічна перерва незабаром закінчиться: за словами Райта, зйомки четвертого сезону завершилися ще в грудні минулого року. Хоча точної дати релізу актор не назвав, він зазначив, що нові епізоди вийдуть «найближчими місяцями». А також розповів, чого чекати глядачам від майбутнього сезону.

«Четвертий сезон буде більше схожий на той «Світ Дикого Заходу», якого ви звикли очікувати, і в ньому буде більше подробиць про деякі проблеми та технології, які, як завжди, здадуться нам знайомими. Це буде захоплюючим. Я не знаю точно, коли ми вийдемо в ефір, але найближчими місяцями це безумовно станеться», - розповів Райт.

Нагадаємо, в серіалі розповідається про футуристичний парк розваг «Світ Дикого Заходу», населений роботами. Це дозволяє високопоставленим і багатим відвідувачам розважатися будь-яким способом, не боячись переслідувань за законом або помстою. Але одного разу ситуація виходить з-під контролю та роботи влаштовують бунт.

Серіал «Світ Дикого Заходу» заснований на однойменному фільмі 1973 року та створений Джонатаном Ноланом та Лізою Джой. Головні ролі, крім Райта, зіграли Еван Рейчел Вуд, Тандіве Ньютон, Ед Гарріс та інші.


Читати також